Как изглежда идеалният любовник? Е, отговорът на този въпрос дадоха

...
Как изглежда идеалният любовник? Е, отговорът на този въпрос дадоха
Коментари Харесай

Жените са категорични: Идеалният любовник има тези 8 неща

Как наподобява идеалният ухажор? Е, отговорът на този въпрос дадоха куп дами.
Според изследване на OnBuy, направено измежду 4550 представителки на нежния пол, се оказа, че най-хубавите любовници, че и най-привлекателните, би трябвало да имат 8 избрани неща.
Тук не става дума за солидна банкова сметка, скъпа кола, първокласно жилище или други, а за черти на лицето и тялото на мъжа.
И по този начин, окосмяването по лицето е оповестено за главен симптом на съвършен полов сътрудник. Според 73% от дамите брадата придава на мъжете зрялост и грубост, а също по този начин основава преобладаващ облик.
На второ място дамите сложиха кафявите очи на мъжете - 71% от интервюираните гласоподаваха за тази „ облага “. Следващите детайли в листата бяха пиърсинг (70% от гласовете) и татуировки (62% от гласовете).
Освен това доста от интервюираните обвързват привлекателността на даден мъж с това дали има необятни плещи. Според тях атлетична фигура и композиция с косата на лицето демонстрира високо равнище на тестостерон в мъжкото тяло.
Сексуалните черти също включват добре завършени крайници (53%), обръсната глава (40%) и огромни (но поддържани) вежди (36%).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР