Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този

...
Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този
Коментари Харесай

Сигурните и бързи облачни технологии отличават VIVACOM

Как дигитализацията ще трансформира обичайните финансови услуги? Отговор на този въпрос дават водещи специалисти от банковия и небанковия финансов бранш по време на втората годишна конференция "Финансите в цифровия свят ", проведена от вестник "БАНКЕРЪ “ с генералното спонсорство на Vivacom.
Партньори на събитието са TBI Bank, Пощенска банка, Борика - Банкови услуги, Булстрад Виена Иншурънс Груп и Булстрад Живот.

За облачните технологии в банковия бранш описа Мартина Кръстева - старши управител Продукти и услуги за бизнеса във VIVACOM. Тя изясни, че сега телекомът предлага свои извънредно сигурни сървъри, които са с виртуални ядра, физическа памет, както и дисково пространство.

"На всеки един клиент предоставяме онлайн портал, посредством който клиентът има опция да избира услуги. Платформата е направена въз основата на всички международни практики ", добави Мартина Кръстева.

Vivacom се отличава от съперниците със своя виртуален център за данни и дава опция на клиента да построи лична инфраструктура и да я трансформира бързо и елементарно. Може да генерира файъруоли, суитчове при едни избрани правила. Както и да получава известия и аларми. Центърът пък дава отговор на всички документи за сигурност. "Това ни отличава от интернационалните компании, предлагащи подобен вид услуги. Съпортът е на локално равнище и български език. Всеки клиент е със собствен личен акаунт, посредством който може да комуникира ", добави Мартина Кръстева.

По думите й съответно преимущество за банковия бранш са аналитичните услуги, предлагани от компанията. Кръстева посочи, че клауд средата е извънредно добра за оптимизация на разноските.

От своя страна Светослав Нанчев направи проява на онлайн портала на Vivacom

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР