Как да копаем dogecoin – копаенето на Dogecoin дълго време

...
Как да копаем dogecoin – копаенето на Dogecoin дълго време
Коментари Харесай

Как да копаем dogecoin – любимата криптовалута на Илон Мъск

Как да копаем dogecoin – копаенето на Dogecoin дълго време беше значително недоходоносен развой заради смешно ниската стойност на meme парите. И въпреки всичко, търгувайки се единствено на Щатски долар 0,0024 на 1 юли 2020 година, doge криптовалутата в този момент доближава невероятните Щатски долар 0,27 на монета.

По някакъв метод този меме план, основан през 2013 година на смешка, се трансформира в супер скъп актив, на стойност съвсем 40 милиарда $ пазарна капитализация към юни 2021 година Никой не е приемал съществено „ кучешката монета “ в ранните й години – най-малкото пък неговите основатели Били Маркус и Джаксън Палмър . Така че, когато Илон Мъск стартира да възхвалява добродетелите на Dogecoin през декември 2020 година, съвсем всички в крипто пространството в началото го одобриха за смешка.

Въпреки това, след няколко месеца на сходни туитове – освен от Мъск, само че и от други известни персони, в това число Марк Кубан и Снуп Дог – както и споменаването на dogecoin, когато Мъск беше хазаин на Saturday Night Live, членовете на крипто общността стартират да имат вяра, че тази крипто валута ще получи по-сериозни крипто планове.

Потвърждението на Мъск за работните му връзки с разработчиците на Dogecoin единствено ускори това усещане. Това развиване ненапълно изяснява за какво DOGE се държи мощно в равнището си на поддръжка макар ниските пазарни условия сега, което е чудесна вест за миньорите на DOGE.

Това управление ще изясни по какъв начин можете да започнете да печелите свои лични dogecoin активи посредством копаене и да се възползвате от актуалната му известност и висока цена. Важно е да извършите своето изследване и да запомните, че съществува висок риск заради променливостта на цената на тази криптовалута. Имайки това поради, дано се потопим в doge копаенето и да забележим по какъв начин работи.

Какво е DOGE миньор?

Dogecoin миньор е хардуерът, който участниците в мрежата на Dogecoin употребяват за осъществяване на математическите калкулации, нужни за инспекция и валидиране на входящите транзакции в Dogechain, главната блокчейн на монетата.

Как е устроено копаенето на Dogecoin

Възловите точки на Dogecoin миньора дефинират кои транзакции да бъдат включени в Dogechain, валидирайки ги и включвайки ги в „ блокове “, които ще бъдат записани хронологично (и неизменно) в споделената книга, която е забележима за всички участници в мрежата. За да обобщим, тези точки употребяват своя хардуер за пресмятане на комплицираните математически пъзели, които са неразделна част от процеса на валидиране на транзакциите.

За напъните си те печелят блок награди, деноминирани в DOGE. Dogechain освобождава 10 000 DOGE на минута, които възнаграждават възела, които удостовери входящите транзакции най-бързо.

Кои са най-хубавите Dogecoin копачи (миньори) – по какъв начин да копаем dogecoin

Има няколко типа Dogecoin копачи. Всъщност можете да започнете да копаете Dogecoin посредством компютъра или преносимия компютър, който употребявате сега. За разлика от Bitcoin, системата за рандеман на Dogecoin не е доста интензивна за калкулации, което разрешава на базови компютри да добиват DOGE и въпреки всичко да печелят. Dogecoin може да се добива благодарение на разнообразни типове хардуер, в това число:

  • компютърни процесори ( CPU -та)
  • графични процесори/графични карти ( GPU -та)
  • ASIC копачи

CPU копачи

Въпреки че е допустимо, не е идеално да употребявате вашия персонален или работен компютър за рандеман (освен в случай че не е в действителност мощен). Това е по този начин тъй като процесът има наклонност да претрупва другите съставни елементи, изключително процесора. Това може да направи компютъра податлив към прегряване и да понижи живота му с течение на времето.

GPU копачи

Докато компютърните процесори са задоволително мощни, с цел да се оправят със напрежението на копаенето на DOGE, графичните процесори са по-подходящи. Защото те са по-мощни и по-добре усъвършенствани. Ако предпочитате да копаете с графичен процесор, три от най-хубавите оферти са:

  • ASUS RX Vega 64
  • Nvidia GeForce GTX
  • SAPPHIRE Pulse Radeon RX 580

Scrypt ASIC копачи

Dogecoin работи със Scrypt логаритъм, който е същият като този на Litecoin (и доста по-малко сложен от SHA-256 шифроването на Bitcoin). Следователно копачите на Scrypt ASIC са оптималният хардуер за копаене на DOGE, защото те са особено проектирани само за добиване на криптовалути, които употребяват Scrypt логаритми.

Ако можете да си го позволите, помислете за закупуване на ASIC копач, защото той е по-изгоден от графичния процесор. Най-добрите ASIC миньори за Dogecoin сега са:

  • Bitmain Antminer L3
  • BW L21 Scrypt Miner
  • Innosilicon A2 Терминатор

Други неща, които би трябвало да имате поради при избора на dogecoin миньор

Важно е да се означи, че който и способ да изберете за копаене на Dogecoin, би трябвало също да вземете поради потребностите за предпазване и надзор на температурата. Имайте поради следното:

  1. Охладители. Добивът може да аргументи прегряване, което понижава живота на вашия хардуер. Създаването на охлаждащи настройки за вашето устройство за копаене е значимо. Имайте поради, че условията за изстудяване варират според от устройството, само че графичните процесори нормално изискват изстудяване повече от другите миньори.
  2. Шум. Имайте поради, че копаещите платформи на ASIC могат да бъдат в действителност шумни, изключително в случай че употребявате повече от едно устройство.
  3. Пространство. Не забравяйте да помислите къде ще поставите вашите миньори, преди да ги купите. Например най-хубавото място за ASIC копачите е хладна звукоизолирана стая.

Какъв програмен продукт ни би трябвало за рандеман на Dogecoin

Софтуерът за копаене е от значително значение за рандеман на Dogecoin, без значение кой вид миньор употребявате. Софтуерът ви разрешава да се свържете с Dogechain и да употребявате изчислителната мощност на вашия миньор, с цел да печелите награди. Петте водещи приложения за рандеман на Dogecoin сега са:

  • EasyMiner (за начинаещи)
  • CGminer (за ASIC)
  • CudaMiner (за Nvidia графични процесори и ASIC)
  • CPUMiner (за компютърни процесори)
  • MultiMiner (най-добро за ASIC)

Имайте поради, че ще би трябвало да се уверите, че вашият хардуер работи оптимално с определения от вас програмен продукт.

Подходи към копаенето на dogecoin криптовалутата – по какъв начин да копаем dogecoin

Dogecoin, сходно на други PoW (доказателство за работа) криптовалути, може да се добива благодарение на разнообразни подходи, според от вашия бюджет и съоръжение. Те включват:

  • Самостоятелно копаене. Потребителите копаят сами.
  • Басейн за копаене. Индивидите сплотяват ресурсите си и разделят груповите награди между тях
  • Облачно копаене. Копачите заплащат абонамент на огромен център за данни, с цел да копаят от тяхно име

Dogecoin независимо копаене

Индивидуалното копаене на доктрина може да бъде извънредно печелившо, в случай че имате Dogecoin миньор с висока изчислителна мощност, защото можете да запазите всички блокчейн награди за себе си. На процедура обаче независимото копаене изисква да употребявате няколко устройства, с цел да бъдете ефикасни, защото конкуренцията в пространството за рандеман на Dogecoin е висока. Имайте поради, че ще се борите за блокчейн награди против огромни басейни за копаене от целия свят.

Басейн за копаене на Dogecoin

Басейновото копаене е тактика, при която група миньори сплотяват своите изчислителни мощности, с цел да получат по-добри шансове за продобиване на блокчейн награди. Това разрешава на дребните миньори да понижат риска от загуба на пари и покачва възможностите им да станат печеливши, защото доста усилва възможностите им за поредно продобиване на блокови награди.

Участието в басейн също по този начин понижава тежестта на режийните разноски и скъпото ползване на сила, защото голям брой страни сплотяват изчислителната си мощ и добива като едно цяло. Най-добрите басейни за копаене на Dogecoin сега са:

  • AntPool

Понастоящем AntPool е един от най-големите басейни за копаене и се състои от Bitmain ASIC миньори. Според някои отчети 10% от всички блокове за криптовалута се прибавят от миньорите на AntPool. Той поддържа Scrypt копаенето, което значи, че може да се употребява за рандеман на Dogecoin и Litecoin.

  • Prohashing

Prohashing е един от най-старите басейни за копаене на пазара и поддържа голям брой разнообразни алткойни. Той употребява модел с заплащане на акция (PPS) и начислява на потребителите 3,99% такса. Prohashing също предлага обединено копаене, което разрешава на потребителите да копаят по едно и също време Dogecoin и Litecoin.

  • ViaBTC

Басейнът за копаене на ViaBTC е добил 8,82% от всички биткойн блокове през последните шест месеца. Това е свръхестествен вид за начинаещи в крипто света, защото предлага един от най-удобните за потребителя интерфейси. Подобно на Prohashing, ViaBTC поддържа единен рандеман.

  • Trustpool

Trustpool е основан в Русия, който поддържа седем разнообразни криптовалути, в това число Dogecoin и Litecoin. Той също по този начин включва обединено копаене, което ви разрешава да копаете и двете монети, основани на Scrypt. В момента Trustpool има няколко хиляди дейни миньори на Dogecoin.

Dogecoin облачно копаене

Ако не желаете да създавате своя лична апаратура за рандеман на Dogecoin, можете да се абонирате за стратегия в облак, където център за данни добива DOGE от ваше име и начислява месечна или годишна такса за услугите си. Опциите за заоблачен рандеман за Dogecoin сега включват Nicehash, Eobot и Genesis Mining.

Как да копаем dogecoin сами

Преди да започнете да копаете Dogecoin, уверете се, че имате неограничена интернет връзка и благонадежден източник на електрическа енергия, който може да се оправи с потребностите на вашия миньор.

  1. Изберете вашия хардуер. Първо, би трябвало да се доберете до подобаващия миньор.
  2. Изберете вашия програмен продукт. След като настроите хардуера си, е време да намерите подобаващия програмен продукт и да го изтеглите. Софтуерът за копаене е относително елементарен за инсталиране, само че не забравяйте да изберете подобен, който дава отговор на вашия графичен процесор или ASIC майнинг платформа.
  3. Създайте портфейл. Портфейлът ви е мястото, където отиват вашите облаги, тъй че не забравяйте да го отбраните, като запомните вашата “ първична фраза ” и съхранявате персоналния си ключ безвредно. Освен това портфейлът ви би трябвало да поддържа Dogecoin. Trust Wallet и MetaMask са добър избор. Можете също по този начин да изберете хардуерни портфейли като Trezor или Ledger. След като настроите портфейла си, свържете го с вашия програмен продукт за рандеман.
  4. Стартирайте вашите миньорски интервенции. След като всичко е на мястото си, стартирайте софтуера за копаене и гледайте по какъв начин вашата DOGE купчина пораства. Вашият програмен продукт за рандеман би трябвало да ви дава визуализация на това какъв брой печелите на час.
  5. Като опция, просто се присъединете към басейн за копаене или се регистрирайте за услуги за облачно копаене, в случай че някое от тях е вашият избор.

Как да създадем канал в YouTube малко по малко + препоръки

Как да копаем dogecoin – умозаключение

Докато цената на Dogecoin не падне доста под сегашните равнища от Щатски долар 0.3, добивът на Dogecoin през 2021 година евентуално ще бъде печеливш. За да сте в сигурност, не забравяйте да употребявате dogecoin калкулатор , преди да инвестирате във всевъзможен тип миньор или услуга. Трябва също по този начин да бъдете умни при осребряването на вашите dogecoin пари. Може би би трябвало постоянно да обръщате вашите DOGE награди във фиатна валута или постоянни монети.

Като опция може да предпочетете да задържите вашата dogecoin криптовалута и да я осребрите единствено в случай че доста усили цената си. Каквото и решение да вземете, имайте поради балансирането на рисковете и изгодите. Например, може да осребрявате половината от добива с всяко погашение и да задържате другата половина за вероятно бъдещо нарастване на цената.

Как да вършим пари онлайн – 10 работещи метода – топ 10 ранглиста

Как да вършим пари онлайн – за доста хора печеленето на пари онлайн би било безусловно сбъдната фантазия. Ако съумеят да намерят метод да печелят пари с уеб страница или с някакво друго онлайн начинание, биха могли да изоставен работата си, с цел да се съсредоточат върху предприемачеството. А по този метод ще прекарват повече време със…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР