Кадри БТВНай-добрият български тенисист Григор Димитров стана индиректен участник в

...
Кадри БТВНай-добрият български тенисист Григор Димитров стана индиректен участник в
Коментари Харесай

Гришо за малко да донесе голяма сума на участничка в Стани богат

Кадри БТВ

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стана косвен участник в " Стани богат ". Той бе един от вероятните отговори на въпрос за 5000 лв., който бе даден на Линда Динкова довечера.



Участничката продължи играта си от през вчерашния ден, когато бе заключила 1500 като втора сигурна сума и бе изразходила два от трите си жокера.

Въпросът за 5000 лв. бе " Кой е настоящият тенисист с най-вече поредни участия в шампионати от Големия шлем? ". Опциите бяха Анди Мъри, Рафаел Надал, Григор Димитров и Новак Джокович. Линда показа, че не е доста осведомена с тениса, само че вярно се сети, че Новак Джокович не взе участие в някои от конкуренциите поради отхвърли си да се имунизира против Ковид.



Затова Динкова реши да употребява и последния си жокер - " Обади се на другар ". Тя звънна на Георги Велинов от София, който сподели, че е Джокович. После обаче самичък се сети, че става дума за поредни трофеи и посочи, че не е сигурен.



Участничката реши да се откаже от " Стани богат ", защото желала да помогне със сумата от 3000 лв. на баба си. Извън играта уточни Анди Мъри, само че верният отговор се оказа нейният съотечественик Григор Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР