Кадри БТВКой да знае?“ – разтоварващо, изпълнено със смях шоу,

...
Кадри БТВКой да знае?“ – разтоварващо, изпълнено със смях шоу,
Коментари Харесай

Ернестина Шинова в „Кой да знае?“ разочарова зрителите

Кадри БТВ

„ Кой да знае? “ – разтоварващо, изпълнено със смях шоу, което притегли феновете пред екраните. И таман го захаресваха, появи се дразнеща фигура, която пък и два пъти застава пред тях. Ернестина Шинова повтори присъединяване си в куизното шоу, като този път бе в тима на Пъдев.

60 годишната актриса си има своите почитатели, само че на част от тях освободеното й държание не се нрави. Неведнъж през цялото предаване загатва за физически контузии, които ще си нанесе, по тази причина, че въпросът не й харесва, на смешка несъмнено. Наложи се на няколко пъти Сашо Кадиев да я връща в действителността и да й напомня, че са занимателно предаване, а не филм на ужасите.



Намеците за „ самоубийство “ пристигнаха малко допълнително на някои фенове.

Моля Ви, подбирайте гостуващите малко по-внимателно.
Ернестина Шинова мнооооого от дълго време не би трябвало да получава естрада, а не пък такава невероятна опция да рамене нелепости 60 минути.
То не бяха самоубийства, вени, завършек на живота, оплождания и прочие малоумщини.
Не сте доста „ праймтайм френдли “, а и по принцип човек би трябвало да прави разлика до каква степен е забавен и по кое време се трансформира в тъпанар.



Кога ще си оправи косата най-сетне тази жена..

Шоуто е доста забавно, занимателно, научаваш невероятни неща, някои от които доста потребни, НО ЗАЩО съдебна експертиза ПОВТАРЯТ ГОСТИТЕ, това е скучно и не изключително прелестно. Не че не ги одобрявам, само че чакам да видя и чуя разнообразни посетители, и освен актьори и артисти, може да бъдат и елементарни хора. Повтарянето на гостите снижава интереса към предаването.



От това, че гостите се появяват за повторно губи предаването, тъй като фена към този момент знае какво да чака и ползата спада. Дали повода е, че няма искащи, които да се „ излагат “ пред цяла България и единствено тези са се навили ще разберем, в случай че стартират и трети път да се извъртат пред камерата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР