Кадър: БТВШефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов коментира случая с издаването

...
Кадър: БТВШефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов коментира случая с издаването
Коментари Харесай

Шефът на ГДБОП за фалшивите телкове в ефира: Паролата на клиентите на сирийците е била: „Много поздрави от У”

Кадър: БТВ

Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов разяснява случая с издаването на подправените телкове във Варна. Както е известно, нощес съдът задържа сирийците Реан и Лафик по домакински аресн, само че пусна другите четирима от проведената незаконна група заради липса на задоволително доказателства.

Ето какво сподели Спиридонов в „ Тази заран ” по БТВ:

„ Работихме по този сигнал от май 2018 до януари 2019 година с БОП Варна. Използвали сме специфични разследващи средства. Само за 4 месеца минаха повече от 200 лица, които са получили решения за подправени Телко-ве. Повече от тях бяха арестувани.

Най-големите суми – към 1,6 милиона лв., бяха открити в медиаторите. Двама братя, сирийци, от 30 години живеят в България. Единият е доктор, кардиолог.

Братята са употребявали част от клиентите си, самите клиенти да набират още клиенти. Това е превърнато в бизнес. Говорим за хора, които са безусловно здрави и получават такива пари. Тези двама братя посредством свои хора доближиха до лице, което желае да придобие такава пенсия. Лицето заплаща съответни пари според от това каква степен желае да е увредеността и каква пенсия да взема. Паролата е била ”Много поздрави от У ”. Тази ключова дума съответствува с единия задържат Лафик Чахут.

Убеден съм, че прокуратурата ще даде всичко от себе си, с цел да събере още доказателства. Престъпният генезис на тези пари ще стане явен от СРС.-та, които ще бъдат употребявани. ”  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР