Качественото мобилно изживяване без ограничения не е задължително да струва

...
Качественото мобилно изживяване без ограничения не е задължително да струва
Коментари Харесай

Unlimited минути и мегабайти за 20 лв. и смартфони с отстъпка предлага A1

Качественото мобилно преживяване без ограничавания не е наложително да коства скъпо. Това демонстрират есенните оферти на A1, които дават опция потребителите да употребяват Unlimited проект с неограничени минути, мегабайти и оптималната скорост на рационална цена и да прибавят към него някои от най-популярните мултимедийни смарт телефони на пазара.

За феновете на Apple до края на октомври A1 предлага опцията да вземат някой от подбраните модели iPhone с до 400 лева отстъпка. Сред тях са iPhone 13, iPhone SE2022 64GB, iPhone 12 и iPhone 11 64GB. В своите класове това са устройства, които оферират водеща продуктивност, качество на камерите и софтуерна поддръжка с най-актуалната версия на iOS, като също така идват в комплект с автентичен адаптер. С Unlimited те стават още по-изгодни.

Промоцията обгръща и неограничените проекти на A1. Така, да вземем за пример, Unlimited 39,99 през първите три месеца на контракта е с 50% отстъпка и таксата му е 20 лв. на месец, а до края на 2022 година всички консуматори с 5G смарт телефони ще могат да употребяват 5G ULTRA мрежата без ограничаване и на оптималната скорост – минутите и мегабайтите остават безкрайни.



Отново до края на месеца A1 предлага два известни смарт телефона на Xiaomi на специфична цена. Xiaomi 12 Lite 5G впечатлява с дизайн, флагмански AMOLED екран, 108-мегапикселова камера, висока продуктивност и 67-ватово бързо зареждане. С проект Unlimited Ultra той коства 23,99 лева на месец (при общоприета цена от 29,99 лева, на месец) и то в комплект с качествените безжични слушалки Redmi Buds 3 Lite.



Xiaomi Redmi 10 5G е мощно предложение в по-достъпния клас. Тези, които го изберат, ще могат да се насладят на качествени фотоси от 50-мегапикселовата камера на огромния IPS екран. Процесорът MediaTek Dimensity 700 подсигурява оправянето с всекидневните задания, а феновете на музиката и видеото ще могат да се възползват от включените в комплекта слушалки ttec SoundBeat+. Цената на Xiaomi Redmi Note 10 5G в границите на промоцията e 7,50 лева на месец с Unlimited Ultra при общоприета цена от 9,99 лева на месец със същия проект.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР