Журналистката Радина Червенова преживя лоша излагация с новата си рубрика

...
Журналистката Радина Червенова преживя лоша излагация с новата си рубрика
Коментари Харесай

Зрители настръхнаха срещу Радина Червенова

Журналистката Радина Червенова претърпя неприятна излагация с новата си графа за логика на психиката, която води в предаването " Преди обед " на bTV. Зрителите недоумяват по какъв начин известната водеща се е съгласила да застане зад сходен нискокачествен артикул. Според доста от тях тематиките в рубриката се скучни, показват се прекомерно незадълбочено, а психолозите, които ги разясняват в студиото, демонстрират слаба подготвеност и даже сексизъм.

В началото на есенния ефирен сезон преборилата рака Радина Червенова стана част от екипа на " Преди обед " със мощна поръчка да прави две нови рубрики с високо качество, както подхожда на нейното наложено с годините име в специалността. В понеделник тя обръща внимание на забравени лица от предишното, а в сряда прави " Опасни връзки " – графа за логика на психиката на връзките. Идеята е в нея да се разнищват значими проблеми от сферата на общуването и да се оферират вероятни решения на проблеми, които феновете може да имат. Но повече от месец след старта си рубриката се обрисува като най-големия неуспех в траялата няколко десетилетия кариера на водещата.

Още с първата си тематика – летните флиртове, тя претърпя зашеметяващо крушение. " Толкова изсъхнало и безинтересно беше поднесена тематиката, че мъчно ще грабне фена. И тъкмо си мислех, че по-зле не може да стане, и изскочи Ненчо с фокусите ", разяснява на страницата на " Преди обед " фен, визирайки и друга нова графа в предаването – тази на артиста Ненчо Илчев. Според доста фенове методът, по който е коментирана тематиката с аферите по време на почивка, е подобаващ за младежи, само че не и за зрели хора със фамилии и съществени връзки. " Според гостите в студиото, с цел да имаш дълга и щастлива връзка, би трябвало и двамата сътрудници да си имат и други сътрудници!?! Тук поражда въпросът за какво, по дяволите, са дружно тогава? ", се пита в един коментар. Друг фен пък прави малко изложение на цялата концепция: " Стил: " Лична драма " и ЕЖК (Една жена каза). Явно желаят да конкурират Гала ".

Следващата тематика на рубриката бе " Първата обич ". Тя сякаш бе измислена за удостоверение, че концепцията е да се гледа от младежи. Но нещата удариха дъното с тематиката " Изневери от позиция на изневеряващия ". Емблемата на качествената родна публицистика – Радина Червенова, бе поканила в студиото психолога Орлин Баев, който съумя да си завоюва единствено врагове с мнението, че дамите сами подтикват мъжете си към изневери, защото не ги обгрижват задоволително добре. Той съумя по този начин да разгневи феновете, че ги настрои освен против себе си, само че и против цялата графа.

" Съвсем инцидентно загледах въпросната графа и не преставам да се чудя кому му бе нужно и му хрумна " гениалната " концепция да сложи Радина Червенова – журналистка със сериозен опит в новинарството, да води графа вид " Искрено и персонално "? Темите са извънредно банални и скучни даже за една средностатистическа стопанка ", сочи един от мненията на формалната страница на " Преди обед ". В различен се отбелязва: " Ужасяващо тъпа и ненужна графа! Не разбирам на кого оказват помощ!А психологът умерено може да си изгори дипломата ". " Най-глупавата графа, която имате. И за какво Радина Червенова се е съгласила да я води, не разбирам. Собствени проблеми няма да реши по този метод. А и психолозите са обикновени ", уверена е една от зрителки, излели възмущението си в коментар на формалната страница на предаването. Огромната част от пишещите са уверени, че " Опасни връзки " не е концепция на самата водеща, написа Хотарена.

От други изявления излиза наяве, че тя е основана по концепция на журналистката Ралица Стефанова, която разяснява тематиките дружно с Радина и поканените в студиото психолози. Преди време тя правеше в " Преди обед " самобитно риалити за хора със зависимости. С него бе доста сполучлива. Сега обаче търпи големи рецензии. Прави усещане, че първоначално е отговаряла на недоволните фенове, само че в този момент към този момент не го прави. А сериозните мнения стават от ден на ден. Рейтингът на рубриката пък е драматичен, тъй че най-вероятно скоро тя ще бъде тихомълком свалена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР