Синт поп легендата Gary Numan е на път да тръгне

...
Синт поп легендата Gary Numan е на път да тръгне
Коментари Харесай

Gary Numan чувства, че „крайникът“ липсва без жена, тъй като те „правят всичко заедно“

Синт поп легендата Gary Numan е на път да тръгне на турне, с цел да извърши класики, в това число Cars и Are Friends Electric? – и дружно с пътуването, както постоянно, ще бъде брачната половинка му Джема.

Но това турне ще бъде друго, защото двойката ще прекара две нощи разграничени... откакто преди този момент са прекарали единствено пет нощи надалеч един от различен по време на целия им 32-годишен брак. Такава е тяхната лоялност един към различен, Гари даже признава, че когато тя отива на обиколка в супермаркет, той чака да я поздрави на вратата, когато Джема се върне.

„ Ако тя отиде с колата до магазините, с цел да вземе някои хранителни артикули, аз липсва ми ", споделя той. „ Може да минат 30 минути, само че тя към момента ми липсва и ще бъда на вратата и ще я очаквам да се върне.

„ Имам това приложение, което наблюдава фамилията ми. Просто го виждам и виждам по кое време тя се връща и се убеждавам, че съм на портата, когато дойде. “ Което изяснява за какво Джема ще бъде до Гари, до момента в който той потегля на турнето си, с цел да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР