Журналистката Ива Стоянова издаде своя първи роман. Книгата със заглавие

...
Журналистката Ива Стоянова издаде своя първи роман. Книгата със заглавие
Коментари Харесай

Журналистката Ива Стоянова издаде първия си роман

Журналистката Ива Стоянова издаде своя първи разказ. Книгата със заглавие “Горда” е написана по автентичен случай.

“Разказвам за живота на две девойки. Едното е моя близка другарка. Много от случките и постъпките на други герои в книгата също са по действителни истории. Надявам се те да развълнуват и да накарат читателите да се замислят. Ако вземат романа и не го пуснат до момента в който не прочетат и последния ред, значи “Горда” е тъкмо това, което съм желала да бъде”, сподели Ива Стоянова.

“Когато нещо е хубаво, то просто е хубаво! Отдавна не бях чела по този начин, в действителност на един мирис. Много, доста увлекателна и затрогваща книга”, възкликва за романа “Горда” именитата Нешка Робева.

“Когато Ива Стоянова ми даде да прочета романа си “Горда”, тя непретенциозно го дефинира като “лятна книга”, само че този разказ единствено на пръв взор е това. Той безусловно раздрусва! Ще поглъщате страница след страница с нестихваща жадност. Ще се пробвате да разгадавате обстановките, да предвиждате ходовете. И таман, когато сте сигурни какво следва, ще останете изненадани”, разяснява литераторът Илияна Иванова.

“Горда” е първия разказ на Ива Стоянова. Преди него тя има издадени две стихосбирки - “Обичам те” и “Благодаря!”.

Ива Стоянова е публицист с над 25 години стаж в печатни и електронни медии. Преминава през всички равнища в специалността - от кореспондент до изпълнителен шеф. В началото на 2021 година тя се отдръпва от медиите, с цел да се отдаде на преподавателска и писателска кариера, за каквато постоянно е мечтала.

Романът “Горда” на Ива Стоянова се популяризира от книжарници “Сиела”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР