Журналистът Петко Георгиев смята, че начинът на провеждане на избори

...
Журналистът Петко Георгиев смята, че начинът на провеждане на избори
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Настоящият начин на провеждане на избори е абсурден

Журналистът Петко Георгиев счита, че методът на осъществяване на избори в България е неуместен за сегашния век и година.

”Представителите на секционните изборни комисии към този момент 24 часа висят по някакви зали из цяла България и чакат да си предадат бюлетините. Абсурдна история за 21 век, 2021 година е по този метод да се организират изборите ", показа той пред 7/8 TV.

" Това за българите в чужбина беше скандално, мисля че беше направено чисто лобистки, с цел да се ограничи броят на гласоподавателите. Единственото решение в дълготраен проект е електронно гласоподаване и съм сигурен, че това ще стане рано или късно ", уточни още Георгиев.

" Не могат да управляват резултати от чужбина, виждаме, че те са напълно разнообразни от тези в България, там няма по какъв начин да се управляват. Няма по какъв начин да ги заплашиш тези хора ", разяснява журналистът.

" Ако тези младежи, които излязоха да гласоподават в такива количества и се разочароват, може да бъде единствено еднократен акт на цивилен копнеж. Ако след няколко месеца се почувстват разочаровани от това, което е сега, можем да не ги чакаме на идващите избори ", притеснява се Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР