Журналистът и приятел на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на

...
Журналистът и приятел на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на
Коментари Харесай

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Журналистът и другар на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на българската пророчица за 2021 година в ефира на съветския Първи канал.

Според него през 2021 година ще бъде публично оповестено изобретяването на лек за рак.

„ Тя сподели, че ще бъде през 20-те години на идващия век. Според декодирането, което вършим, това ще падне в годината на пеещия петел - годината на удобните промени. Ракът ще бъде окован в стоманени вериги - това са думите на Ванга ", съобщи Кастарной, предава DarikNews.

Това лекарство към този момент е изобретено. То към този момент съществува, само че не се популяризира. През 2021 години ще бъде публично оповестено изобретяването на лек за рака. Това е лекарство, което съдържа доста желязо ", сподели още приятелят на Ванга в предаването " Всъщност ".

Според него провокациите за човечеството ще продължат и през 2021 година. По-специално, някои райони по света са изправени пред огромни наводнения. „ В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни наоколо до моретата ще претърпят чудовищни ​​порои, ще се наводнят и отмият всичко, което е допустимо “, предсказа Кастарной. Освен това наводненията може да докара до нов тип заболяване.

Възможни са и войни. „ Възможни са местни войни в латиноамериканските страни, само че няма да има световни “, сподели Кастарной. Той обаче означи, че не всички прогнози на Ванга са точни.

Сергей Кастарной разгласи и прогнозата си за края на пандемията от ковид. Според него инфекцията ще престане да вилнее напролет. „ До март ще се случват отрицателни неща, само че на 20 март - първият ден от пролетното равноденствие ще стартират приятни трансформации “, показа още той.

Според журналистът Ванга е предрекла и още едни значим миг от 2021 година. Ванга предрекла, че ще се родят двама доста значими хора. " Тази прогноза е направена в положение на транс и в този миг беше невероятно да се получат детайлностите ", сподели Кастарной.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР