Животът в България в момента много прилича на движение по

...
Животът в България в момента много прилича на движение по
Коментари Харесай

Коментар на водещия: По българския път

Животът в България сега доста наподобява на придвижване по българска автомагистрала през лятото. Уж има ограничаване и измамлив ред на хартия, само че постоянно се намира някой, който да ти присветне, с цел да му направиш път.

Решаваш да не си късаш нервите и го правиш, само че на първо място мислиш за сигурността на себе си и на другите в дясната лента, тъй като не си по внезапните придвижвания. Онзи откъм гърба свети - поток е, повлича те. Пътят сякаш е прав, само че на моменти неравномерен. Пълно е с камиони, за които някой просто не се е сетил да ограничи, макар че ставаме очевидци на произшествия с тирове приблизително през 12 часа през миналата седмица. Като видео игра - кой ще успее да стигне без да види преобърнал се камион.

Българският туристически бранш би трябвало доста съществено да проучва протичащото се и да предложи съответни ограничения

Гурбетчии се прибират от западни земи и хапват стек на кг - цените европейски, пържоли и нрав - все по този начин нашенски. Фирми в цели браншове заплащат на ръка на служащите си, а те не престават да се блъскат с бързи заеми. Ако някой се сети да ревизира какъв брой % от стопанската система на България към този момент е под масата поради запори, ще стреснем и София, и Брюксел, а може би и Франкфурт.

Казват, че всеобщо българите се опасяваме от еврото. Но истината е, че българите се опасяваме от българите - ще подвигат цени, ще спекулират, ще превалутират. И в случай че няма надзор, нищо чудно да станем очевидци на приказката за българския " евроказан ", който все по този начин - никой няма да го пази.

Кой води война, с цел да има мир?

Мрази Европа! Едно време всички ходели на море. Сега всички са в Гърция. Все сме по " ръкавите ", а пък единствено единият знаем по какъв начин се споделя. Касандра ли беше, Ситония ли... Извинете, все ги греша.

Но паралелно с това, с тези наши ваканционни настрояние, правосъдната промяна, май също се готви да си почива на плажа, с цел да се върне с малко загар, малко изменена, леко опъната. Може и да е предходна някои разкрасителни процедури, с цел да се хареса на повече хора. Оформила е скули, глътнала стомах, издула устни. Уж друга, само че да не стане отново същата, уважаемо болшинство?

Представата за познание към този момент не е на един клик, а на един въпрос към чатбота

От " Мила, реформо, не мога да те позная! ", до " Мила, реформо, въобще не си мръднала "! Кой ще е комплиментът, който ще я опише на есен? И какво ще отговори тя - промяната? " Не си мръднала " може да значи, че макар всички старания, тя си е все същата. А това, съгласете се, ще е много необичайно при всичките тези старания, звук и политически драми. Конституционното болшинство е рискова група, в която всеки ще има думата и ще дърпа към своите ползи.

Карай, че път те чака. Комисиите в Народното събрание ги раздадоха като карти за море в бунгалата на Ахтопол - цялостен храноден, ти коя промяна си? През това време май изборът на управление на регулаторите отплава с ветоходна лодка към Росенец, а като цяло страната си влиза в летен режим, в който и " остаряло " и " смяна " ще яхнат сърфове и ще легнат на хавлии.

Живеем във време, в която всяка вест към този момент е " онлайн ". Всяка разделяща тематика се трансформира в полесражение

Знамето се вее на пилона. А на автомагистралата - някой отново примигва в лява лента. Патриот с диагоналка, татуирал си откъс, който самият той не схваща. Бърза да е първи на Слънчака. Шатра ще вземе, шампанско ще поръча - и след това все по този начин ще ругае - " Няма страна, тука нищо не се случва ".

Пригожен беше наименуван „ изменник “, само че не беше третиран като „ изменник “

Законите се пишат и одобряват. Но от тях ни разделят тъкмо 400 разреза върху тяло на безпомощно момиче, до момента в който нещо в българското правораздаване се промени.

Я донеси още една пържола. От българските.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР