Жителка на китайската провинция Дзянсу се съблякла гола на улицата

...
Жителка на китайската провинция Дзянсу се съблякла гола на улицата
Коментари Харесай

Китайка се съблече насред оживена улица, отмъщава на кръшнал годеник

Жителка на китайската провинция Дзянсу се съблякла гола на улицата в опит да отмъсти на изневерявалия й избраник, заяви The Thaiger.

Жената имала връзка с него от години и станала негова младоженка. Сватбата трябвало да се състои на 1 май. Но две седмици преди събитието тя схванала, че той има любовна спекулация с друга жена. Освен това избраникът й харчил нейните пари за любовницата си. Като похлупак на всичко той й изневерявал и ходил на срещите с кола, подарена от годеницата му.

След като научила истината, дамата решила да се срещне и да поговори с годеника си. Разговорът прераснал в свада и в припадък на яд булката свалила всичките си облекла посред улицата, пробвайки се да унижи изменника и да го накара да страда.

Много минувачи били шокирани от държанието на момичето и почнали да я снимат, предполагайки, че има психологични проблеми. Някои непознати се доближили до нея и й предложили помощта и облеклата си, убеждавайки я да се върне вкъщи. В последна сметка локалната полиция и грижовни минувачи я убедили да напусне оживената улица.

Скоро в обществените мрежи се появили фотоси, направени от очевидци на случая. Много консуматори осъдиха момичето, която съгласно тях направила позорен акт. Други обаче я поддържаха и показаха съчувствието си към нея.

„ Скъпо момиче, най-хубавото възмездие е да изоставиш непочтен човек и да живееш по-добър живот. Бъди мощно момиче “, написа един консуматор.

По-рано беше обявено за жителка на Австралия, която засякла в караната от нея кола брачна половинка си с любовницата му да се целуват. Тя дала газ против тях, колата блъснала любовницата и изхвърлила мъжа във въздуха.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР