Стопкадър Диема СпортКапитанът на Черно море Даниел Димов бе избран

...
Стопкадър Диема СпортКапитанът на Черно море Даниел Димов бе избран
Коментари Харесай

Димов: Този отбор на Черно море иска да влезе в историята му

Стопкадър Диема Спорт

Капитанът на Черно море Даниел Димов бе определен за най-хубавия състезател на терена при триумфа с 4:0 над Лудогорец.

Дани призна, че в този миг е зависим на страстите в един последните за сезона мачове пред тяхната аудитория, без която в действителност може би нямало да имат тази страст и този адреналин, който ги държал през целия мач.

Успяхме да покажем доста добра игра против може би най-хубавия тим в България, а за това че превърнахме нашия стадион в неосъществим за завладяване и за тази поредност от победи, огромна доза „ виновност “ има нашата аудитория, сподели пред Диема Спорт Димов.

Искам да поздравява момчета, те са един страхотни характери. От години съумяваме да сплотяваме този колектив, който сме построили сега. Искам да насочва един апел при всички ръководители на клубовете. Давайте повече късмет на треньорите, оставете ги да работят по-дълго време, тъй като може би ние сме един образците във футбола, след които най-после се виждат такива резултати, добави Даниел.

Естествено, още не сме постигнали крайните си цели, защото след три-четири дни знаете къде отиваме на кой тим. Мечтаем и имаме вяра, че ще влезем в историята на Черно море като един от най-успешните му тимове, съобщи още Дани Димов, представен от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР