Съюзниците на Вашингтон от G7 затоплиха плана на САЩ да

...
Съюзниците на Вашингтон от G7 затоплиха плана на САЩ да
Коментари Харесай

G7 затопли плановете си за подкрепа на Тръмп за Украйна

Съюзниците на Вашингтон от G7 затоплиха проекта на Съединени американски щати да насочат десетки милиарди долари финансиране за Украйна преди възможното завръщане на Доналд Тръмп в Белия дом.

Съгласно проекта, който ще бъде разискван на срещата на върха през юни, Киев ще получи пари авансово от заем от Г-7. Заемът ще бъде подсилен от бъдещи облаги, генерирани от към 350 милиарда $ съветски активи, които са били имобилизирани на запад в отговор на пълномащабното навлизане на Москва в Украйна.

Някои членове на Г-7 не са склонни да одобрят проект, само че техните настроения се трансформираха след дипломатическия напън от страна на Съединени американски щати, които се стремят да обезпечат съглашение на срещата на върха на водачите на Г-7 идващия месец, съгласно осем западни публични лица.

Планът ще генерира към 50 милиарда $ за ще бъдат изплатени на Украйна още това лято, споделиха американски чиновници. Финансирането ще дойде в решителен миг за Киев, защото неговите сили се борят да задържат линията на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР