Жилището в квартал с отлична инфраструктура, без суетнята на градския

...
Жилището в квартал с отлична инфраструктура, без суетнята на градския
Коментари Харесай

Първа копка на Lux building 6 с гледка към планината

Жилището в квартал с отлична инфраструктура, без суетнята на градския център и с разположение, осигуряващо бърз достъп до всички квартали на София, е отличен избор за всеки, без значение от стадия от неговия живот.

Точно такива условия ще откриете в една от най-предпочитаните местоположения в столицата - квартал Малинова котловина. Само преди няколко дни там бе направена първа копка на съвременна жилищна постройка с жилища с комфортно систематизиране на вътрешното пространство. Това оповестяват от BULGARIAN PROPERTIES - извънредната организация по маркетинга и продажбите на комплекса.

Lux building 6 е комплекс, който ще заинтригува вниманието ви с близостта си до НСА и Студентски град. Той се намира близо до бул. Симеоновско шосе и околовръстния път. Впечатлява с модерната си архитектура и красивата панорама към планината, за което способства фактът, че регионът се характеризира с нискоетажно ново строителство.



Комплексът включва два входа, всеки от които с по 6 етажа, под земята паркинг и двор с доста зеленина. Строителството се базира на потреблението на висококачествени материали и е планувано да завърши напролет на 2024 година

Едно от първите неща, които ще ви харесат в Lux building 6, е красиво аранжираният вътрешен двор, ограден и обезопасен със система за надзор на достъпа и видеонаблюдение.



Имотът се намира наоколо до Национална Спортна Академия, Зимен Дворец на спорта, висшите образователни заведения и доста места за занимания. На пешеходно разстояние са магазини Кауфланд и Фантастико, а центърът на града е на 10 минути с кола.

Преимущество на разположението на Lux building 6 е близостта му до Околовръстно шосе, което дава опция за бърза връзка до “Ринг Мол ”, Бизнес Парк София, магазин “Икеа ”, АТМ “Тракия “ и АТМ “Струма ”. В непосредственост следва и създаване на нова станция на метрото, както и нова връзка с Околовръстното шосе.



Подземният гараж е планиран общ за двата входа на постройката. Входът за сутерена е очакван да се реализира посредством рампа за коли, ситуирана в североизточната част на парцела и с вход от улица - от северозапад. Проектирани са две паркоместа, тридесет и три гаража и осем независими склада. Офертата включва и два жилището за хора с лимитирани благоприятни условия на кота 0.

Lux building 6 дава отговор на стандартите за съвременен дом, предлагащ модерни улеснения, тишина и бърз излаз от столицата, с цел да се отправите към вашата вила. Предлага се извънредно от водача в продажбите на парцели ново строителство BULGARIAN PROPERTIES, като не се изисква комисионна от купувача.

Налични сега за покупка са двустайни и тристайни жилища на цени от Евро 79 778 до Евро 149 546. Има опция и за закупуване на паркоместа.



Всички жилища са насочени по опция към най-благоприятните направления във връзка с ослънчаването. Издават се по БДС: с шпакловка и замазка, ел. апаратура до ключ, ВиК до запушалка, PVC дограма, петкамерна цвят антрацит (четири сезона стъкло), първокласна входна блиндирана врата и отопление на газ.



Сградата е с монолитна стоманобетонна структура - с външни стени от керамични тухли WIENERBERGER, съвременна топлоизолация, парапети от закалено стъкло и смесен покрив - скатен и плосък.

Още оферти на организацията за ново строителство вижте тук
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР