Работник по поддръжката, който се опита да убие двама от

...
Работник по поддръжката, който се опита да убие двама от
Коментари Харесай

РАЗБИВАНЕ: Нападател с кирка в болница, който се опита да убие двама колеги в буйстване в „щастлив ден“, бе вкаран в затвора

Работник по поддръжката, който се опита да убие двама от сътрудниците си от работата при „ непровокирана офанзива “ в лондонска болница, беше вкаран в пандиза за 30 години.

Матео Ботарели преследва сътрудници с кирка и скалпел към територията на болница Central Middlesex в северозападен Лондон, той сподели на един „ през днешния ден е вашият благополучен ден “, преди да намушка един от тях в врата откъм гърба. Втори мъж по-късно беше открит колабирал с „ голям брой пострадвания на главата “ малко след случая на 21 юни предходната година, при който болничното заведение беше евакуирана, заяви съдът.

Двама мъже на към 40 години, Гидиън Тесфай и Тревър Макгуайър, са открити със „ обилни “, само че без заплаха за живота. 44-годишният Ботарели първо се опита да нападне различен мъж от личния състав, Марк Куигли, преди да нападне господин Тесфай и господин Макгуайър с кирка и скалпел.


Ботарели беше открит вкъщи след незабавно претършуване и отведен в болница за лекуване за самонараняване, преди да бъде повдигнато обвиняване. Съдебните з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР