Жестоко убийство е извършено в столицата.Софийска градска прокуратура (СГП) привлече

...
Жестоко убийство е извършено в столицата.Софийска градска прокуратура (СГП) привлече
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на двама молдовци за убийство в София

Жестоко ликвидиране е осъществено в столицата.

Софийска градска прокуратура (СГП) притегли като обвинени А. О. и А. Б. – молдовски жители, за съзнателно ликвидиране член 115, вр. член 20, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс и постанови обвинените да бъдат арестувани за период до 72 часа, оповестиха от държавното обвиняване.

Досъдебното произвеждане е формирано на 03.06.2023 година в изискванията на необходимост на съображение член 212, алинея 3 от Наказателно-процесуален кодекс и се води от Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на СГП.

След запознаване със събраните при започване на следствието доказателства, наблюдаващият прокурор е решил, че те са задоволителни за привличане на О. А. и А. Б. към наказателна отговорност.

Обвинението по отношение на тях е за това, че на 03.06.2023 година, към 21:20 ч., в гр. София, ж. к. „ Левски Г “, в съучастничество като съизвършители, съзнателно умъртвили С. К. – молдовски жител, посредством нанасяне на три прободни рани с нож.

Смъртта му настъпила в резултат на пострадванията и последвалата кръвозагубата, написа novini.bg.

Предстои СГП да внесе искане в Софийски градски съд (СГС) за взимане по отношение на всеки от обвинените на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР