Жестока драма на Острова. Заговориха за развод на Кейт и

...
Жестока драма на Острова. Заговориха за развод на Кейт и
Коментари Харесай

Жестока драма на Острова. Заговориха за развод на Кейт и Уилям

Жестока драма на Острова. Заговориха за бракоразвод на Кейт и Уилям, откакто група учени, специалисти и биографи започнаха да душат към родословието на принцесата на Уелс, съобщи БЛИЦ.

Тя получи ужасяваща вест, която сбъдна най-големия й и неприятен призрачен сън.
-->
Скандалът с произхода на Кейт Мидълън е голям и може да се наложи да се разведе с престолонаследникът. Херцогинята още не е на себе си от разкритията, които тотално прекатурват цялата история на кралското семейство.

Оказва се, че Кейт е далечна родственик на брачна половинка си - принц Уилям.

Преди време стана известно, че предците на принцесата на Уелс са работили във въглищни мини в северна Англия. Тези мини са били благосъстоятелност на семейство Bowes-Lyons, към което е принадлежала починалата кралица майка, брачна половинка на Джордж IV.

 Е, Кейт произлиза от същото семейство, само че е в по-тясна връзка с различен роднина.

Така Кейт Мидълтън и кралицата майка могат да се нарекат родственици, което значи, че кръвните връзки я свързват със сина на крал Чарлз III от Англия.

Земевладелецът от 16-ти век сър Уилям Блакистън е бил стопанин на огромното имение Гибсайд.

Най-големият му наследник, Ралф, наследява имението, а най-малкият, Никълаъ, наследява няколко въглищни мини. Впоследствие една от внучките на Ралф стана една от най-богатите дами в кралството, а потомците на Никълъс се радвали на разкош през 17-и век, само че по-късно губят статута си, заради невъзможността неговите правнуци да имат мъжки правоприемник.

Кейт Мидълтън принадлежи към рода на Никъкъс, до момента в който кралица Елизабет II e потомка на сър Ралф и е родена в едно от най-богатите английски фамилии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР