До 1 на 20 от нас може да бъде засегнат

...
До 1 на 20 от нас може да бъде засегнат
Коментари Харесай

Симптоми на NHS на тих убиец, който засяга 1 на 20 - но отнема повече от 4 години, за да се диагностицира

До 1 на 20 от нас може да бъде обиден от рак на щитовидната жлеза в живота си - само че той постоянно минава под радара.

Заболяването е наречено „ спокоен палач “ заради това какъв брой елементарно може да бъде комплицирано с други положения. Поради това са нужни приблизително 4,5 години, с цел да бъде диагностицирана - време, което някои страдащи може да не разполагат, до момента в който не стане прекомерно късно.

Шокиращата констатация, направена от учени от университета в Абърдийн дружно с водещи благотворителни организации за щитовидната жлеза, провокира незабавни апели към британците да се срещнат със признаците. Според NHS знаците могат да се появят постепенно, което го прави идеалната стихия за пропускане на всички предизвестия.

Щитовидната жлеза е дребна жлеза с форма на пеперуда във врата ни до трахеята, която създава хормони управление на жизненоважни функционалности на тялото, като сърдечен темп и телесни температури. Освен това взе участие в метаболизма на тялото - процеса на преобразяване на храната в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР