Жесток скандал в Министерския съвет! Премиерът Кирил Петков, който има

...
Жесток скандал в Министерския съвет! Премиерът Кирил Петков, който има
Коментари Харесай

Не може да бъде: Кирил Петков набил депутат?

Жесток скандал в Министерския съвет! Премиерът Кирил Петков, който има значителен опит в айкидото, през днешния ден по обяд в директен дуел е ошамарил своя народен представител Александър Дунчев, твърди извънредно пред Lupa.bg източник от Националната работа за защита (НСО).



Александър Дунчев опита айкидото на премиера

Не е ясна повода за въргала, само че лесничеят Дунчев от няколко дни мъти водата на така и така нежната коалиция с опорки за корупция в горския бранш, в която намеси името на земеделския министър Иван Иванов (БСП).

Патакламата се разрасна до такава степен, че вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова сама потърсила министър-председателя с въпрос дали зад калната офанзива стои „ Продължаваме промяната”.

В прав текст Кирил Петков разкрил, че става дума за солова акция на душевен нестабилния Александър Дунчев, който напирал за министерския пост в земеделието, който не получил и в този момент отмъщавал.

Вероятно точно акцията против министъра на съдружния сътрудник Българска социалистическа партия е довела до абсурда, при който положителният звук отстъпил пред остарялото юмручно право.



Бащата на премиера има черен колан по айкидо

И нещо любопитно - Lupa.bg научи още, че министър председателят Кирил Петков с лекост излязъл победител в битката, тъй като от 3-годошен тренира айкидо по гледище на татко си Петко Петков, който има черен колан в този военен спорт.

Министър-председателят може и да наподобява хърбав и безсилен, само че е сериозен съперник с кафяв колан по айкидо, акцентира източникът на Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР