Днес своя 39-ти рожден ден празнува една от най-лъчезарните и

...
Днес своя 39-ти рожден ден празнува една от най-лъчезарните и
Коментари Харесай

Днес празнува една от най-страхотните ни актриси

Днес своя 39-ти рожден ден чества една от най-лъчезарните и занимателни български актриси - невероятната София Бобчева. 

София е родена на 14 юни 1985 година в град Пловдив. Завършва НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ през 2008 година в класа на огромния Стефан Данаилов.

Първите си стъпки на професионална сцена прави с функциите на Виви Уорън в " Професията на госпожа Уорън “ от Бърнард Шоу, Мариана в " Капризите на Мариана “ от Алфред дьo Mюсе, Ева  в " Само за дами “ от Дарио Фо, Луиз от " Големите пари “ от Алън Ейкбърн в Драматичния спектакъл в Ловеч. Играе в театрите в Пловдив и Пазарджик, в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов “.

В трупата на Народен спектакъл " Иван Вазов " е от 2011 г. Сред функциите ѝ там са Франсис в " Пет дами с идентични рокли “ от Алън Бол, Вирджини в " Аз заплащам “ от Ив Жамиак, Розалинд в " Лунатици “ от Кен Лудвиг, Захарта, Елата, Неродено дете в " Синята птица “ от Морис Метерлинк, Анна Пейдж във   " Веселите уиндзорки “ от Уилям Шекспир, Сара в " Петокнижие Исааково “ по Анжел Вагенщайн,  Вика в " Жана “ от Ярослава Пулинович, Анастасия в " Чайки пият чай “ от Александър Мардан, Сузи в " Злият принц “ от Георги Тенев, Зина в " Чаровно лято с неизбежните му там неприятности “ от Максим Горки, Медицинска сестра в " Танцът Делхи “ от Иван Вирипаев.

Играе в голям брой филми и сериали, всред които са Лора в " Мъж за милиони ", Моника в " Забранена обич ", Рени в " Стъклен дом ", Диана в " Скъпи наследници ", Роза в " Засукан свят ", Ваня в " Мен не ме мислете " и други

Освен невероятна актриса, София е и още по-невероятна майка. През 2022 г. стана ясно, че тя е забременяла със своята първа рожба. Дъщеричката ѝ Стефани-Ирини, кръстена на родителите на актрисата, се появи на бял свят по-късно същата година.

София пази персоналния си живот надалеч от любопитните погледи и не споделя доста за своята половинка и баща на детето ѝ. За него се знае единствено, че се споделя Борис и работи като готвач.

" През лятото работи в заведение на Черноморието, през другото време в София. Запознахме се на морето и популярност Богу, че той може да готви, тъй като аз не мога ", споделя Бобчева.

Въпреки че не споделя фотоси със своя сътрудник в обществените мрежи, София Бобчева въпреки всичко демонстрира дребната им дъщеричка, напомня Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР