Жесток скандал се заформя с общинския съветник от ГЕРБ в

...
Жесток скандал се заформя с общинския съветник от ГЕРБ в
Коментари Харесай

Гнусен скандал тресе ГЕРБ: Приятел на Делян Добрев задявал момчета от ромско гето?

Жесток скандал се заформя с общинския консултант от ГЕРБ в Хасково Румен Стоянов, персонален другар на депутата от хунтата Делян Добрев. Гербаджията, който с изключение на общински консултант е и член на общинското управление на ГЕРБ Хасково, е забъркан в гнусна история отпреди петилетка, осветлена от уеб страницата aferahs.com.

Според обявата Румен Стоянов тръгнал преди към 5 години от село Криво поле, където задявал за интимни услуги малолетни момчета от ромското гето.

Уплашени, ромчетата разказали всичко на родителите си, които пък дружно с починалия към този момент ромски главатар Зарко Чанков започнаи съответни дейности за попречване на набезите и за обществено откриване на мръсотиите на доверения другар на Делян Добрев.

В началото абсурдът бързо почнал да се разплита, тъй като тъжба от родителите и Зарко Чанков била изпратена до доста институции, част от които:

– Министерство на вътрешните работи, тогава шеф на силовото министерство в Хасково е Ангел Цанков, изявен гербаджия

– Прокуратура

– Община Хасково и тогавашния кмет – Добри Беливанов, по това време също от ГЕРБ

– Общинския съвет и ръководителя му – Таня Захариева

– всички дирекции в Общинска администрация,

– Държавна организация за протекция на детето (ДАЗД).

По подигравка на ориста сестрата на Румен Стоянов – Емилия Стоянова, работи в ДАЗД…

Точно преди гнусният скандал да избухне в медиите, гербаджийската мрежа от характерни любовни  взаимоотношения, доминирани от тайната на двойствения живот, незабавно е задвижена в прикриване на зреещия скандал.

Изградена е мощна „ просвета на тайната “, с цел да се скрие ориентацията на болшинството прелати и точно тази просвета разрешава насилниците да бъдат защитавани от „ закон на мълчанието ”.

И по този начин: Имейлите се изтриват, на фамилията се убива желанието за отплата с пари, мисирките по този начин или другояче се устоят от ГЕРБ и са длъжни да мълчат, а останалите, кой от боязън, взаимозависимост или насила:

Реклама

Кметът Добри Беливанов – МЪЛЧИ

Председателят на Общинския съвет – Таня Захариева – МЪЛЧИ

Администрацията в Общината – МЪЛЧИ

Държавна организация протекция на детето – МЪЛЧИ

Министерство на вътрешните работи с шеф Ангел Цанков – МЪЛЧИ

Прокуратурата – МЪЛЧИ

Общинските съветници – МЪЛЧАТ

ГЕРБ – „ оглушително МЪЛЧИ “

Ние обаче няма да мълчим. В интернет пространството постоянно остават следи. Тези следи даже и години по-късно могат да бъдат открити.

Ето за това се надяваме, че след публикацията способените органи ще се самосезират.

Надяваме се също всичко нагоре написано да бъде разкрито мигновено от сегашния шеф на Министерство на вътрешните работи Хасково – Атанас Ненков, който в действителност е предопределение на служебното държавно управление.

Хайде, господин Ненков, в този момент е моментът да отхвърлите всички подозрения и опорки, че сте човек на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Ето и линк към авторската публикация:
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР