Жените обичат да бъдат ревнувани, защото това им показва, че

...
Жените обичат да бъдат ревнувани, защото това им показва, че
Коментари Харесай

Женски навици, които карат половинките им да ревнуват

Жените обичат да бъдат ревнувани, тъй като това им демонстрира, че са харесвани и повдига самочувствието им. Разбира се, всичко би трябвало да се случва в избрани рационални граници, тъй като прекомерната ревнивост може да се окаже нездравословна за връзката и да докара до доста проблеми, а от време на време – даже и до разпад на взаимоотношенията ви. Ето за какво би трябвало доста да внимавате и да не допускате това да се случи. В доста случаи дамите даже не осъзнават, че вършат нещо, което би провокирало ревнивост в техните сътрудници. Част от дамите обаче го вършат преднамерено, с цел да се почувстват по-желани от своите половинки. Ето някои привички на представителките на нежния пол, които несъмнено карат мъжете да ревнуват:

Разказват за мемоари с някогашния. Нито един мъж не утвърждава да чува истории за предходните половинки на приятелката си. Вродено е този човек да не бъде харесван, тъй като е имал щастливи моменти с вас, до които сегашният ви сътрудник може би занапред се надявате да стигнете. Изрази като „ Обичам този сладолед, с Георги ядяхме постоянно през лятото ” или „ Иван ме научи по какъв начин да карам деликатно ”, и „ Бившият ми и аз постоянно ходехме в този парк ” в действителност може да ударят половинката на всички мъчителни места. Дори да сте прекарали скъпи и незабравими мигове с някогашния си, запазете тези мемоари за себе си. Момичетата, споделящи сходни неща на актуалните си гаджета, несъзнателно съпоставят сегашните си другари с някогашните, а някои може би към момента крият усеща към някогашните си любовници. Миналите истории могат да бъдат рискови, по тази причина ги споделяйте деликатно или най-добре въобще не ги споменавайте. Тук не става въпрос да лъжете половинката си. Всеки е имал минало, което не може да промени, само че просто не му натрапвайте непрестанно разкази за някогашния си. Поставете се в противоположната обстановка. Няма да ви хареса, нали?

Говорите или вършиме похвали на различен човек. Едно е приятелката на даден мъж да приказва за това какъв брой е добър даден артист, музикант или футболист, а напълно друго е да изрича мнение какъв брой добре наподобява, какъв брой е прелъстителен и по какъв начин би желала подобен мъж. Приятелят й най-после може да си намерения „ Какво може да се случи сред тях, в случай че ме няма “. Внимавайте по какъв метод коментирате други мъже в наличието на половинката си, тъй като това може да бъде мотив за огромен скандал.

Прекарване на доста време с другар. Доброто гадже схваща, че светът му и този на половинката му не се въртят единствено към двамата и всеки има потребност от време за себе си. Затова той не би следвало да има срещу тя да излиза на открито със свои другари, даже би я подкрепил в това. Всички неща обаче би трябвало да бъдат добре уравновесени. Ако дамата стартира да прекарва повече време с приятелите си или още повече с съответен собствен непосредствен от противоположния пол, това е може да не се одобри по доста добър и верен метод. В последна сметка времето е скъпо и в случай че дамата избира да бъде по-често с различен човек, въпреки и сякаш другар, а не с колегата си, това няма да докара до нищо положително.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР