Жените, които ценят себе си, не търсят партньор, който да

...
Жените, които ценят себе си, не търсят партньор, който да
Коментари Харесай

Силните жени са тези, които осъзнават своята стойност и не се страхуват от самотата

Жените, които ценят себе си, не търсят сътрудник, който да ги накара да се усещат приключени. Те са си добре и сами. Знаят, че любовта е магическа, само че нейната магия не е в положение да направи живота им прелестен - това ще би трябвало да го създадат сами.

Такива дами се познават доста добре. Те дълго време са разучавали дълбините на душите си и в този момент схващат какво им харесва и какво не. Ценят себе си и в никакъв случай няма да разрешат някой да ги смачка. Вие също би трябвало да сте такива! Бъдете мощни дами, тъй като те...
Те не търсят сътрудник, който да ги приключи

Такива дами в никакъв случай не биха си разрешили да попаднат в този ужасяващ капан: " Трябва да намеря подобаващ мъж и той ще реши всичките ми проблеми ". Знаят, че любовта е магическа, само че нейната магия не е в положение да оправи живота им. Те ще би трябвало да го създадат сами. Истинското благополучие идва от вътрешната страна.
Те знаят по какъв начин да пуснат предишното

Такива дами не се вкопчват в предишното, каквото и да е то. Те се научават да пускат това, което не могат да трансформират. Това единствено ги прави по-силни.
Те имат доста високо равнище на прочувствена просветеност

Често те се отличават с висока прочувствена просветеност. Те приказват за възприятията си, одобряват ги и не си разрешават да избухнат, трансформирайки се в адска неразбория, която един ден сигурно ще се отрази доста отрицателно. Разбират, че не би трябвало да се винят за грешките си и че всички би трябвало да се учим от тях.
Те намират наслада и разтуха в най-простите неща

Тези дами в никакъв случай не губят нищо от взор. Намират наслада даже в най-незначителните на пръв взор неща. Например, даже да бързат за значима среща, се стопират за минута, с цел да вдишат аромата на природата. И по тази причина в борбата с житейските условия те постоянно излизат спечелили.
Те са доста положителни другари

Да, не е елементарно на дамите, които знаят каква е цената им, да се отворят към другите, само че в случай че към този момент са го създали, скоро ще разберете, че не сте имали по-верни и надеждни другари. Те постоянно ще бъдат там, в случай че ви е нужна помощ. Никога няма да ви изоставят в сложни житейски условия. Винаги можете да разчитате на тях.
Те не разрешават на никого да им споделя какво да вършат

Такива дами постоянно са подготвени да се грижат за себе си. Те в никакъв случай няма да разрешат на никой да каже какво да вършат или по какъв начин да се държат. Живеят съгласно личните си убеждения.
Те ценят живота подобен, какъвто е

Такива дами могат да оценят живота подобен, какъвто е и да намерят нещо положително във всяка обстановка, без да се поддават на скептицизъм. Те учат на това всеки, който срещнат по пътя си. Толкова са положителни, че заразяват всички към тях.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР