Жените искат да видят мъжа като закрилник и магьосник, който

...
Жените искат да видят мъжа като закрилник и магьосник, който
Коментари Харесай

Най-добрите мъжки качества според самите мъже

Жените желаят да видят мъжа като покровител и вълшебник, който извършва техните стремежи. Но мъжете са на друго мнение, стане ли въпрос за най-ценните им качества. Те мислят, че мъжът на първо място би трябвало да пази ползите си. Ето и кои качества най-вече ценят в себе си.

 Агресивност

Способността да пази правата си е доста значима за мъжа. Според мощния пол всеки един от тях би трябвало да умее да демонстрира зъбите си и да не разрешава бъде надвит от други хищници. Разумната настъпателност разрешава на мъжа да успее. Затова и едно от уменията, които ще му е потребно в живота, е умеенето да се бие. Много е значимо да бъде победител от борбата, излизайки от нея с минимални загуби. Винаги във всеки спор сред мъжете, последният мотив е силата, смятат господата. Разбира се, фитнес залата и залата по бойни изкуства се дефинират също като места за същински мъже.

Приветливост

Приятелите вършат живота по-добър. Те оказват помощ в сложни обстановки. Няма по-близки хора от същинските другари. Момичетата идват и си отиват, само че приятелите остават, смятат мъжете.

Воля, убеденост, отговорност

Съставните качества на „ мъжкото ядро “ ​​са воля, убеденост, отговорност, резистентност на стрес, надеждност и неотстъпчивост. Те оказват помощ на мъжа да не се съобщи в сложни моменти, да се опълчва на неволи и врагове. Вътрешното ядро ​​прави индивида мъж. Той няма да разреши на света да се огъне, врагове, други хора или дами.

Любовни умения

Умението за верен асортимент на дамите, както и това да бъдат очарователни и да флиртувате добре, прави животът по-приятен, уверени са господата.  Показването на най-хубавата им страна в леглото също е доста значимо.

Воля за триумф

Това включва общ брой от качества – разпоредителност, деятелност, увереност, неизменност, словоохотливост. Тези качества оказват помощ за триумф в работата, в бизнеса, измежду другари и в персоналния живот. Парите също са значими за мъжете. Животът е прекомерно къс, с цел да не го вкусят добре. Парите обезпечават доста благоприятни условия – сбъдване на фантазии, облекчаване на стремежи, пътувания, коли, занимания и, несъмнено, дами.

Та по този начин, това са причините на представителите на мощния пол, които припомнят на всички свои събратя, че за това какви би трябвало да бъдат, е значимо да слушат не дамите, а приятелите си мъже.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР