Жената на Годжи предизвика изумление с това, което направи насред

...
Жената на Годжи предизвика изумление с това, което направи насред
Коментари Харесай

Жената на Годжи направи нещо невероятно насред пандемията

Жената на Годжи провокира учудване с това, което направи посред следващия пик на пандемията от ковид, обхванала страната ни. Броени дни преди края на годината нежната половинка на артиста отвори втори магазин.

Преди няколко месеца изпълнителят сякаш беше тормозил доста околните си с новината, че е заседнал в борчове и скоро е евентуално да разгласи банкрут, само че ето, че обстановката се е завъртяла за него в позитивна посока, макар всеобщите банкрути поради рецесията сега. Благодарение на чевръстата русокоска в живота му.

Позитивната вест идва най-много от жена му Надя Дончева, която при започване на декември стана горделив притежател на втори магазин - антиквариат в родния си град Враца, единствено шест месеца, откакто откри първия, написа " Галерия ".

Според информациите антикварните предмети, които се продават в магазините ѝ, никак не са евтини и все пак очевидно се намират много купувачи, щом търговията се разраства с такава скорост. В магазина с изключение на антикварни предмети, се оферират още и картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, като цената на бутилка уиски върви приблизително по 100 лв.. Бутикът изкушава и с домакински шоколад, а също и с пречистено масло, което Надя продава от дълго време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР