Жената е крехко и беззащитно създание, но понякога условията на

...
Жената е крехко и беззащитно създание, но понякога условията на
Коментари Харесай

Не ви е нужен мъж, за да се чувствате красиви и щастливи!

Жената е нежно и беззащитно творение, само че от време на време изискванията на живот обръщат всичко наобратно. Тогава нежното създание стартира да става жестоко, сърцето й се сковава, тя става мощна и смела. От какво зависи това и на каква възраст да чакаме такива промени?

Жена, която е решила, че към този момент няма потребност от мъж до себе си, доста елементарно може да се разпознае. Тя престава да се грижи за себе си, очите й губят блясъка си, придвижванията й престават да бъдат примамливи и нежни... Кога идва този миг и по кое време една жена взема решение, че занапред нататък никой мъж не може да я обича същински и по тази причина не помни да се грижи за себе си?

Всъщност възрастта на дамата няма нищо общо. Просто тази дама взема решение, че в живота й има прекомерно доста болежка, че занапред нататък няма желание да страда толкоз доста, че е доста по-лесно да затвори сърцето и душата си, да не разреши на никого да се приближи до нея и да в оплете в мрежата си. И вследствие на това тя се трансформира в изцяло непривлекателно творение. Но за какво се случва всичко това?

Целта на всяка жена, на подсъзнателно равнище, е да обича и да бъде обичана. И за това тя се нуждае от мъж. Без това животът й губи смисъла си, тя към този момент няма за кой да се пробва да бъде очарователна и блага, не има вяра, че на този свят има някой, който е в положение да я обича и по тази причина престава да обича себе си.

Психологията на дамите е структурирана по подобен метод, че без обич, без религия в най-искреното и красиво възприятие на света, сърцето на момичето е сковано, което незабавно се отразява на външния й тип. Така че, скъпи дами, в случай че желаете да сте красиви и привлекателни даже и когато годините се натрупат, би трябвало да разберете една истина: любовта в действителност съществува, само че е значимо да не търсите този, който ще ви носи в ръцете си, а да обичате най-искрено и от все сърце. Вие сте красиви! Не забравяйте това! Не ви би трябвало мъж, поради който да се усмихвате и да се грижите за себе си. Първо се погрижете за душата си, а след това ще намерите и любовта.

Не се опасявайте от духовни рани и разочарования. Те не са в положение да ви причинят повече щета, в сравнение с доброволното ви отменяне на женската ви природа. Провалите могат да ви създадат по-мъдри и опитни.И откровената обич сигурно ще пристигна, когато вие самите сте подготвени за нея.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР