Жена, разболяла се от коронавирус, била толкова ревнива към съпруга

...
Жена, разболяла се от коронавирус, била толкова ревнива към съпруга
Коментари Харесай

Болна от коронавирус плю мъжа си в лицето

Жена, разболяла се от ковид, била толкоз ревностна към брачна половинка си, че заподозряла, че той желае да се отърве от нея. За да му отмъсти, тя нападнала мъжа си и почнала да го плюе, с цел да го болести, написа в. „ Хюриет “, представен от " Монитор ".

Инцидентът е станал в турската провинция Самсун. Мъжът на име Мустафа съобщил, че брачната половинка му е доктор. В болничното заведение тя се разболяла от COVID-19 и се лекувала вкъщи, а брачният партньор й се грижел за нея. Тестът му обаче бил негативен.

На рождения му ден се обадила сестра му. Като чула, че беседва с жена, брачната половинка му полудяла. Тя решила, че брачният партньор й приказва по телефона за нея и желае да се отърве от нея. Тогава болната почнала да плюе в лицето на Мустафа, с цел да го болести с ковид. Ухапала го няколко пъти.

След сбиването мъжът се оплакал от жена си в прокуратурата. „ Тя ме биеше преди, само че в никакъв случай не съм се оплаквал. Но това не се търпи. Мисля, че тя може да аргументи същинска щета на мен или на нейните пациенти “, обяснил Мустафа. „ Не единствено дамите, само че и мъжете могат да бъдат жертви на домашно принуждение в тази страна. Не имам намерение да се примиря “, заключил той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР