Известният турски актьор Толгахан Сайъшман, който стана любимец на зрителките

...
Известният турски актьор Толгахан Сайъшман, който стана любимец на зрителките
Коментари Харесай

Всички Харесваме Толгахан Сайъшман От Сега И Завинаги, Но Не Подозираме За Голямата Му Драма! Дойде Като Гръм От Ясно Небе!

Известният турски артист Толгахан Сайъшман, който стана любим на зрителките на мелодрамата „ Сега и вечно “, направи сензационни самопризнания за себе си. Красавецът показа, че обичаните му занимания са гмуркането и боксът.

За себе си той споделя, че е човек, който обича да се радостни и в всекидневието си се усмихва доста. Актьорът добавя, че от функциите му не се вижда това негово качество. Но всеки, който го познава, може да удостовери, че това е истина и той в реалност е един доста ухилен човек.

Толгахан Сайъшман е привикнал хората да го възприемат като сантиментален воин. Но в действителния живот е радикално друг човек и постоянно се оказва, че няма никакви допирни точки с екранните си герои.

Обичаният артист показа, че той не е лакомец. Въпреки, че осъзнава, че в избрани моменти би трябвало да демонстрира дребна доза нарцисизъм.

Но не съумява, тъй като е привикнал да се раздава за хората. Той не крие, че работи от дребен. Свикнал е да се труди и да се оправя самичък с провокациите на живота.

Толгахан Сайъшман не крие, че влага извоюваните пари в покупка на недвижими парцели. Той има няколко парцела в Съединени американски щати. Някои от тях имат съществени вреди след естествените бедствия през септември. Но артистът приема това с усмивка и продължава напред.

На въпроса по какъв начин се усеща след толкоз доста сполучливи функции, той дава отговор, че през последните 10 години е прекарал повече време на снимачната площадка, в сравнение с вкъщи.

На екранния Ийт Козан са притисвани куп любовни случки в действителния живот. Клюките даже го свързаха с екранната героиня Нур. Тя самата призна, че сред тях е имало химия, само че не и обич.

Любимият турски артист е женен за колежката си Алмеда Абази, написа Блиц.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР