Известният крими герой и екслейтенант на Митьо Очите - Георги

...
Известният крими герой и екслейтенант на Митьо Очите - Георги
Коментари Харесай

Екслейтенант на Митьо Очите със страхова невроза

Известният крими воин и екслейтенант на Митьо Очите - Георги Джендов получил страхова невроза след нападението с мачете и тейзър в Морската градина на Бургас, написа " Флагман ".

Това стана ясно на разпоредителното съвещание по случая, на което 42-годишният бургазлия, който е със спортно телосложение и солидна фигура, показа съдебно-медицинска експертиза.

Тя демонстрира, че Джендов е със страхово разстройство след заканите на съперника му Георги Дългия.

Припомняме, че страховитият екшън се разигра на 29 април м.г., когато Джендов и Дългия се срещнали инцидентно в региона на Северния плаж, рано сутринта. По това време спортистът Джендов провеждал утринния си нормален джогинг.

Според първичните изказвания на единствения очевидец, също паметна персона от крими средите, Дългия извадил електрошоков револвер тейзър, с който атакувал от упор жертвата си. После агресорът почнал да го постанова по главата с дръжката на нож вид късо мачете.

Свидетелят на драмата, който също обича да поддържа тялото и духа си в юношески жанр, през вчерашния ден съобщи пред съдийския състав, че в действителност нищо не бил видял и уточни, че не си спомня дали въобще Дългия е индивидът, който е нападал Джендов в Морската градина.

При първичния разпит тогавашният лейтенант показал, че е бил обиждан по най-отвратителен метод с непростими квалификации на личностна основа. В съда акцентира, че е бил заплашван, което довело да " отключването на неопределени страхове за живота му ".

Джендов и Георги Дългия са познати фигури от ъндърграунда. Имената им нашумяха най-много с всеобщото сборичкване в созополската дискотека „ Бикини”, където компанията им опита да респектира личния състав на заведението.

Впоследствие, макар приложените записи от видеокамерите и ясното идентифициране на участниците в багра, до правосъден развой не се стигна.

Джендов и част от неговите хора прекараха известно време в ареста, само че след това бяха пуснати и оневинени, заради зародила трайна амнезия у потърпевшия личен състав и клиентите-свидетели.

Малко след този случай почнали дрязгите сред двамата приятели и връзките им се обтегнали. Причините за " разлъката " остават неразбираеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР