Известният журналист и политически анализатор Георги Атанасов говори по актуални

...
Известният журналист и политически анализатор Георги Атанасов говори по актуални
Коментари Харесай

Георги Атанасов за ЦСКА: Хубавите неща ще се случат

Известният публицист и политически анализатор Георги Атанасов приказва по настоящи тематики към ЦСКА, пред " Тема Спорт ".

Ето какво съобщи Атанасов:

" Струва ми се, че така наречен проведени последователи въпреки всичко би трябвало да успокоят ненапълно пристрастеностите и да заложат на здравия разсъдък. Да преценяват в какво положение и къде беше ЦСКА единствено преди шест-седем години. Какво се случи от този момент насам. На каква цена и в какви условия. При каква вътрешна и интернационална конюктура. И да преценяват в последна сметка дали две следващи влизания в групите на европейските шампионати не заслужават по-висока оценка паралелно с дълготрайна серия от победи във Вечното дерби и сполучливи прехвърляния на открито и във вътрешността. Затова и приканвам най-радикалните " глави " в бранш " Г " два и три пъти да помислят, преди да приказват за протести, тъй като по този метод бойкотират себе си, в случай че в действителност ЦСКА е идея на живота им.

Положителните промени от позиция на ръководството на тима и клуба са налице. Активизира се връзката сред управление и почитатели, явен е стремежът да бъдат взети под внимание техните искания.

Но е нужно време и самообладание, то ще реши всички проблеми на ЦСКА и хубавите неща ще се случат ".
 ЦСКА изплати отговорностите по изгубените каузи в КАС
ЦСКА изплати отговорностите по изгубените каузи в КАС

За някогашните играчи на клуба Нелсон Барош, Диас Рибейро и Тангариня
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР