Капитанът на Черно море Даниел Димов отбеляза втория гол при

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов отбеляза втория гол при
Коментари Харесай

Даниел Димов: Искам да поздравя момчетата, те са страхотни характери

Капитанът на Черно море Даниел Димов означи втория гол при историческата победа на " моряците " над Лудогорец с 4:0 на " Тича ". След края на мача той показа, че задачата пред варненци е да създадат нещо, което не е правено досега в историята на клуба.

" Изпълнен съм с позитивни страсти. През цялата година демонстрираме високо равнище на нашия терен. Без тази аудитория нямаше да имаме такава страст и адреналин. Показахме добра игра против най-хубавия тим у нас ", стартира Димов.

" Феновете имат огромна виновност за тази цитадела и поредност от победи. Искам да поздравя момчетата, те са страхотни характери. Давайте повече късмет на треньорите, оставете ги да работят повече време. Ние сме един образец по какъв начин се получават нещата. Вярваме, че ще сме измежду най-успешните тимове в историята ни ", продължи той.

" Няма по какъв начин да постигнеш резултати от през днешния ден за на следващия ден. Показваме, че може да се реализира с българи, самообладание и млади футболисти. В един миг постигаш това, което имаме ние през днешния ден - почитатели, управление, футболисти. Всички дружно ", показа капитанът.

" Мачът против ЦСКА е след няколко дни. За нас ще е доста значимо да вземем добър резултат от този мач. Имаме цел, която желаеме да реализираме и да създадем нещо, което не е правено в нашата история ", приключи Димов.
 Черно море
Черно море " удави " Лудогорец и изпревари ЦСКА

Разгромна победа за " моряците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР