Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви след спечелването на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви след спечелването на
Коментари Харесай

Тръгва ли си Гуардиола от Манчестър Сити? Испанецът с любопитно изказване

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи след спечелването на шампионската купа във Висшата лига за четвърти следващ сезон, че действителността е, че е по-близо до напускането на " Етихад ", в сравнение с до оставането в отбора.

" Конкуренцията с Арсенал ни тласна на друго равнище - преди беше Ливърпул, а през последните два сезона е Арсенал. Това е необикновено за нас.
 Босът на Арсенал се закани на Ман Сити: Искам да е ясно, че никой в клуба няма да стои спокойно
Босът на Арсенал се закани на Ман Сити: Искам да е ясно, че никой в клуба няма да стои спокойно

Ето детайлности

Разбираме посланието, знаем, че те ще бъдат там в продължение на доста години. Арсенал има млад управител с огромен гений. Те ни изпратиха известие, че би трябвало да внимаваме с тях за идващите няколко години. "

" Когато се реалокирах тук, в случай че някой ми беше споделил, че ще печеля шест шампионски трофеи за седем сезона, бих го нарекъл, че е вманиачен. Сега е нашият интервал. "

" Не знам каква е тайната на триумфа. Може би доста работа, не споделям, че съм неприятен управител, само че имам невероятна поддръжка от клуба. Имаме тази работна нравственос, всеки си прави работата и всеки отдел е толкоз значим. Това е истината и действителността. "

" Никой в клуба не е мислил при започване на сезона за това да спечелим за четвърта поредна година купата, само че през януари и февруари споделих, че никой не го е правил и за какво не ние да сме първият, който ще го стори? През ноември и декември не е добре да мислиш за купата. "

" Бяхме без Холанд доста месеци. Тогава Хулиан Алварес свърши невероятна работа. Фил Фодън има страховит гений. На огромната сцена, в огромния миг той го направи. Невероятни играчи, само че с Фил имаме в допълнение нещо в състава си. "
 Манчестър Сити пренаписа историята!
Манчестър Сити пренаписа историята! " Гражданите " сложиха шампионската корона за четвърти следващ път!

Отборът на Пеп Гуардиола подпечата купата си след триумф против Уест Хем с 3:1

" Реалността е, че съм по-близо до напускането на Манчестър Сити, в сравнение с до оставането на " Етихад ". Говорихме с клуба - чувството ми е, че желая да остана към този момент. Ще остана и през идващия сезон и през сезона ще приказваме. Но осем или девет години - ще забележим ", приключи Гуардиола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР