Извършва се внезапна проверка на бойната готовност във войските на

...
Извършва се внезапна проверка на бойната готовност във войските на
Коментари Харесай

Проверяват готовността на руската армия за бързо прегрупиране на дълги разстояния

Извършва се неочаквана инспекция на бойната подготвеност във войските на Източния боен окръг, оповестиха от Министерството на защитата Русия, съобщи РИА Новости.

" Продължават плануваните действия за зимния интервал на образование на войските. В рамките на подготовката за стратегическото командно-щабно обучение " Восток-2022 " се прави неочаквана инспекция на бойната подготвеност във войските на Източния боен окръг ", се споделя в известието. Ученията ще разрешат да се оцени способността на армията да работи бързо след прегрупиране на дълги дистанции в Русия, допълват от ведомството. Някои формирования и елементи се трансферират на непознати полигони на доста разстояние от пунктовете за непрекъснато дислоциране.

Подразделенията на Противовъздушна отбрана ще би трябвало да отработят необятен набор от задания за образуване на всестранна поддръжка и да изпълнят контролно-изпитателни извършения по образователните предмети. Особено внимание ще бъде отделено на опциите на транспортната инфраструктура за транспорт на боен личен състав и техника. Както заяви през декември началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия Валери Герасимов, стратегическото командно-щабно обучение " Восток-2022 ", което ще се трансформира в главното подготвително събитие на въоръжените сили през 2022 година, ще се организира през септември. Планира се на него да бъдат поканени военни контингенти на непознати страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР