Извънземното, което петима младежи откриха в Панама през септември, се

...
Извънземното, което петима младежи откриха в Панама през септември, се
Коментари Харесай

Панамското извънземно се оказало менте

Извънземното, което петима младежи откриха в Панама през септември, се оказа менте. Странното създание, които компанията откри край река, бе с бледорозова издължена зурла и извити нокти.

На " извънземното ", което с непознатия си външен тип в действителност подлъга всички, че е от друга планета, бе направена аутопсия.

 Панамското извънземно се оказало менте

И тя е изцяло безапелационна, че трупът е на земно създание и по-точна на безделник. Едрият образец просто е бил в доста напреднал етап на разложение, оповестява " Нешънъл джиографик ".

" Бях в реката, когато нещо ме хвана за крайници. С другите момчета го извлякохме. Не бяхме виждали сходно животно. Започнахме да хвърляме по него камъни и пръчки и камъни ", описа единият от младежите.

Те хвърлили съществото още веднъж във водата, само че тя го изхвърлила на канара край брега. Тогава компанията фотографирала натрупа, който бързо си завоюва прозвището " Панамския IT ".

Последвалата аутопсия обаче разкри, че тялото е на безделник - мъжки образец от типа Bradypus variegates, прочут и като Трипръст безделник. Той е почнал да се разлага много преди да бъде открит и на това се дължи особеният му аспект.

Трупът бе проучен от експерти по ветеринарна медицина от Рио де Жанейро, Бразилия. Те изясняват странния тип на съществото с това, че при разлагането му е престояло във вода и е изгубило доста от същинската си форма. А множеството хора сме виждали скотски трупове единствено в суха среда. Откъдето идва и догатката, само че съществото не е земно.

Когато животинските трупове престояват във вода, тя форсира рухването на козината, поради което получават плешив тип. А когато се задействат и бактериите, които разлагат тялото, то се подува и се оформя създание, което умерено може да бъде сбъркано с измънземно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР