Изследователска лаборатория за STEM обучение отвори врати в училището в

...
Изследователска лаборатория за STEM обучение отвори врати в училището в
Коментари Харесай

Откриха изследователска лаборатория в училището в разградското село Раковски

Изследователска лаборатория за STEM образование отвори порти в учебното заведение в разградското село Раковски. Новото образователно пространство е намерено на 29 април в деня на честването на патронния празник на образователното заведение, оповестиха от общинската администрация.

Лабораторията е построена по извоюван от учебното заведение план. При реализацията му е ремонтирана и обзаведена класна стая с 12 работни места за възпитаници. Закупен е хардуер, включващ интерактивен екран, преносим компютър за учителя и устройства за учениците. Софтуерът дава достъп до мултимедийна библиотека, в която са разполагаем 1200 3D анимации, 120 на практика пробни приложения и електронни учебници. Достъпни са уроци по биология, география, физика, химия, математика, история, музика, езиково образование, изобразително изкуство.

В новата STEM образователна база учениците ще имат опция да съчетаят образованието в разнообразни области на познанието с пробна активност, както и да създават планове, ориентирани към опознаване на света към тях, показват още от общината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР