Израелският министър на отбраната Бени Ганц ще се срещне в

...
Израелският министър на отбраната Бени Ганц ще се срещне в
Коментари Харесай

Бени Ганц заминава за Франция заради скандала ''Пегас''

Израелският министър на защитата Бени Ганц ще се срещне в сряда с френския си сътрудник в Париж за диалози по отношение на абсурда с шпионския програмен продукт ``Пегас``, оповестиха от неговия офис, предава БГНЕС.

В изказване на министерството на защитата се споделя, че Ганц ще разиска с френския министър на защитата Флоранс Парли тематики като рецесията в Ливан, нуклеарните договаряния с Иран и зловредният програмен продукт.

Телефонните номера на Макрон и членове на неговия кабинет бяха измежду откритите в лист с 50 хиляди номера, за които се счита, че са евентуални цели на шпионския програмен продукт, макар че към този момент следствието не е открило дали телефоните им в реалност са били хакнати. Миналата седмица Макрон организира телефонен диалог с премиера на Израел Нафтали Бенет, с цел да изиска страната да проверява обвиняванията, напомня изданието The Times of Israel. 

Министерството на защитата на Израел съобщи по-рано, че в случай че откри, че компанията NSO Group е нарушила изискванията за експорт на софтуера, ще ``предприеме съответните действия``. NSO значително отхвърли изказванията, направени в задълбоченото следствие на в. ``Гаридън``, в което вземат участие и други световноизвестни медии, и назова обвиняванията част от напъните ``да се навреди на цялата израелска кибер индустрия``.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР