Израел ще започне значителни военни операции в Газа, след като

...
Израел ще започне значителни военни операции в Газа, след като
Коментари Харесай

"Не попадайте в капана на "Хамас": Израел се готви да атакува Газа по въздух, море и суша

Израел ще стартира " обилни военни интервенции " в Газа, откакто види, че цивилните са напуснали територията, сподели представителят на израелските отбранителни сили пред CNN.

„ Важното нещо, върху което би трябвало да се съсредоточим е, че ще стартираме обилни военни интервенции, едвам откакто забележим, че цивилните са напуснали региона “, сподели подполковник Джонатан Конрикус.

Снимка: Ройтерс

„ Наистина е значимо хората в Газа да знаят, че сме били доста, доста великодушни с времето. Дадохме задоволително предизвестия, повече от 25 часа. Сега е моментът жителите на Газа да изоставен ”, добави той.

Войските на Израел се струпват към линията Газа

" Вземете движимостите си, тръгнете на юг. Запазете живота си и не попадайте в клопката, който “Хамас ” ви устройва ", изясни Конрукус.

Снимка: Ройтерс

Десетки хиляди палестинци бягат на юг през опустошените улици на Газа, откакто израелските военни им споделиха да изоставен северните региони на гъсто обитаемата линия.

Части на юг стават още по-пренаселени и пренапрегнати, споделят жителите на Газа. 

Най-малко 12 души, измежду които дребни деца, са починали

Според Конрикус регионът към линията Газа са ситуирани " стотици хиляди израелски аварийни елементи ", които се приготвят за разнообразни задачи.

„ Предизвикателството и задачата е всички тези над 360 000 резервисти както на юг, по този начин и на север, да бъдат готови за задача, екипирани, натоварени със задания и подготвени ", той сподели.

През последните 24 часа израелските въздушни удари са довели до гибелта на 324 палестинци

Съединени американски щати разполагат изтребители в Близкия изток

Централните военновъздушни сили на Съединени американски щати оповестиха в събота разполагането на изтребители F-15E и щурмови самолети A-10 в района на Близкия изток.

Тарек Абу Арар е прострелян от терористите

Движението на бойните самолети надлежно от 494-та експедиционна изтребителна ескадрила и 354-та експедиционна изтребителна ескадрила „ укрепват позицията на Съединени американски щати и усъвършенстват въздушните интервенции в Близкия изток “, се споделя в изказване на Военновъздушните сили. 

Все още не е ясна броя на военните самолети.

В обява на Централното командване на Съединени американски щати в обществените мрежи се оповестява, че A-10 ще се причислят към друга ескадрила от самолети, които към този момент са в района.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР