Израел обяви, че въпреки разхлабването на мерките, новозаразените и починалите

...
Израел обяви, че въпреки разхлабването на мерките, новозаразените и починалите
Коментари Харесай

След ваксинацията Израел се връща към нормалния живот

Израел разгласи, че макар разхлабването на ограниченията, новозаразените и умрелите от корона вирус не престават да понижават. Здравният министър Юли Еделщайн разгласи, че още рестрикции ще бъдат анулирани. "С цялата нерешителност, стартирам да имам вяра, че няма да има връщане обратно, че сложното е зад тила ни ", сподели той.

Вчера държавното управление докладва1517 нови случаи и 11 умряли от коронавирус. От пика на епидемията през януари насам Израел регистрира понижение на смъртните случаи с 91%, 86% по-малко новозаразени и 73% по-малко тежки случаи в болница.

От през днешния ден залите с потенциал от 5000 души ще могат да организират мероприятия за 1000 души, а по-големите - до 30% от потенциала си. При събития навън ще са позволени събирания до 5000 души при потенциал над 10000. Преди две седмици бяха отворени питейните заведения и заведенията за хранене, учебните заведения и хотелите, бяха позволени спортните събития.

Всеки, който е имунизиран, може да получи "зелен паспорт ", който дава достъп до закритите пространства в питейни заведения и заведения за хранене (които употребяват до 75% от потенциала си), религиозни сгради и туристически атракции.

Израел организира бърза имунизационни акция. Над 52% от 9.3 млн. население на Израел към този момент е получило една доза от имунизацията, а 40% - две дози от "Пфайзер ". Така над 90% от популацията или е имунизирано, или е преболедувало коронавирус.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР