Изпращаме интересна година, в която определено не липсваха примери за

...
Изпращаме интересна година, в която определено не липсваха примери за
Коментари Харесай

10 звезди, които оставиха отпечатък в модата през 2022

Изпращаме забавна година, в която несъмнено не липсваха образци за звезди които разчупиха клишетата и се „ изправиха ” самоуверено против предубежденията. Нека се опитаме да си напомним ярките образци за това.

От Риана, през Марго Роби, Тимоти Шаламе и Марк Зукърбърг до  починалата кралица Елизабет II. Нека си напомним 10 звезди, които трансформираха стилната игра през 2022 година, подбрани от  

Риана

Риана тази година несъмнено бе обект на огромно внимание и тя го употребява оптимално. Изпълнителката гордо демонстрираше растящото по време на бремеността ѝ коремче и самоуверено показваше понаедрялата си фигура като в същото време провокира гражданска война в света на облеклата за бременни.

 
               

Хари Стайлс

Приветстван като икона на потомство, свободно от стандарти в края на 2021 година, Хари Стайлс в никакъв случай не е спирал да жигосва и разрушава обвързваните с пола кодове на модата, даже започва своя лична неутрална по отношение на пола марка за хубост, наречена Pleasing. Но той надалеч не е самичък в това търсене.

 
               

Тимъти Шаламе

Тимъти Шаламе също се освободи от многото правила, заобикалящи мъжествеността, приемайки небинарната мода със жанр. Все още приказваме за голия м тил на филмовия фестивал във Венеция, който подпали обществените мрежи.



Марго Роби

Австралийската актриса, която влезе в ролята на най-известната кукла на планетата  върна една от основните трендове на годината  „ Barbiecore “.



Марк Зукърбърг

Предприемачът тази година пусна първия цифров магазин за облекла, Meta Avatars Store, с което ненадейно стъпи в света на модата.

 
               

Lizzo

Докато някои отхвърлят стандартите и предубежденията, свързани с пола или възрастта, Lizzo е е „ дипломат ” на задачата #body positivity. Освен, че годината беше мощна за театралните ѝ изяви през 2022-ра певицата започва своя лична марка оформящо облекло, наречено Yitty.

 
               

Алекса Деми

Не може да се отхвърли въздействието на хитовото шоу „ Еуфория “, чийто втори сезон беше излъчен по-рано тази година. Мадлен Перес, известна още като Мади, изиграна от Алекса Деми, е един от основните герои в шоуто, които спомогнаха за възраждането на модата от 2000 година с панталони с ниска талия, изрязани топове, аксесоари с пеперуди, чокъри и гащеризони.

 
               

Бела Хадид

Може да сте се заблудили да си мислите, че ерата на звездните модели е към края си – само че не е по този начин и Бела Хадид е образец за това. Едно от събитията на годината ще остане финала на шоуто за показване на сбирката пролет-лято 2023 от Coperni – фешън къща, ръководена от дизайнерите Себастиен Майер и Арно Вайлант където суп
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР