Изповедта дойде заедно с равносметката, която направи Дениз Чакър за

...
Изповедта дойде заедно с равносметката, която направи Дениз Чакър за
Коментари Харесай

Какво й е на Ферхундето?

Изповедта пристигна дружно с равносметката, която направи Дениз Чакър за изтеклата година.

„ Като изключим задравословния ми проблем, адресирам прелестна година. През 2023-та имах страхотни прекарвания, а бях и младоженка “ – показа актрисата в обществената мрежа.

Екранната Ферхунде от „ Листопад “ мина под венчилото на 10 септември. Тя сподели „ да “ на родения през 1975 айти експерт и предприемач Билгехан Байкал пред 200 родственици и другари в първокласен истанбулски ресторант.

Новият брачен партньор на тв звездата е следвал в Германия и Англия, има докторска степен по стопанска система на Европейския съюз, членува във фондация за проучване на обществената политическата система в Турция. Той е и в управлението на футболния тим „ Галатасарай “.

Родената точно на Нова година през 1981 в Анкара Дениз, стартира да се занимава с манекенство в края на гимназията. После е призната да учи в сценичен ВУЗ – аналог на нашия НАТФИЗ. Докато следва, взе участие в няколко радиореклами.

След дипломирането си Дениз Чакър се мести да живее и работи в Истанбул. Макар да се омъжи на 41 години, екранната Ферхунде има стабилен опит на интимния фронт. В предишното тя беше сгодена за Октар Кайнарджа, а въртеше обич с други двама известни свои сътрудници.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР