Топ манекенката спада към звездите, които обожават да се снимат

...
Топ манекенката спада към звездите, които обожават да се снимат
Коментари Харесай

Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел!

Топ манекенката спада към звездите, които обожават да се снимат и даже не отхвърлят селфита на почитателите си. Това обаче беше до неотдавна... Днес феновете й са озадачени, че от няколко дни красивата рускиня, живееща в Ню Йорк, стартира да крие лицето си от камерите. Напоследък тя прикрива главата си с чанта, раница, качулка и даже с ръцете си.

Личният живот на Ирина Шейк към момента е прикрит от любопитните очи, тъй че никой не може да каже сигурно дали тя се реща с Том Бреди, или не. Бившият брачен партньор на Жизел Бюндхен се появи на хоризонта на рускинята през предходната година. Двойката постоянно се среща скрито, един път Ирина е видяна да излиза от къщата на Том сутринта, различен път са снимани да се целуват в колата.

38-годишната Ирина Шейк има 7-годишна щерка Леа от холивудския ас Брадли Купър. Напоследък обаче той живее с друга топ манекенка – Джиджи Хадид. Интересното е, че преди тази връзка на артиста, двете манекенки бяха близки приятелки и даже се твърди, че самата Шейк срещнала колегата си с Хадид.

Бившата футболна звезда Тойм Брейди пък има две деца от бразилската супермоделка Бюндхен.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР