Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на

...
Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав СарафовБорислав Сарафов е роден на
Коментари Харесай

Борислав Сарафов поиска информация от МВР кого друг освен Любена Павлова охранява

Изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. изиска информация от министъра на вътрешните работи Калин Стоянов за всички случаи на „ прекалено и безпричинно ангажиране на запас на министерството по искане на прокуратурата за защита на лица по реда на Наказателно-процесуален кодекс “. 

Повод за настояването на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. е оповестена обществено информация от служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев за такива случаи, както и нуждата от усъвършенстване на взаимоотношението сред прокуратурата и МВР в тази област. 

В писмото си изпълняващият функционалностите основен прокурор показва, че въз основа на информацията, която Министерство на вътрешните работи даде, неотложно ще се извърши обзор и обоснована преценка на нуждата от защита и нейната дълготрайност по отношение на лицата, на които е предоставена по всяко съответно наказателно произвеждане, оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР