Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на

...
Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на
Коментари Харесай

БСП със спешна среща заради премиера на ИТН

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " се събраха на " Позитано 20 " за разискване кандидатурата за министър-председател, оповестиха от пресслужбата на партията.

По-рано денем в Народното събрание ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи:

" Ще изчакаме през днешния ден оповестяването на премиера, на състав на Министерския съвет и ще вземем окончателното си решение, откакто ги чуем и свикаме Националния съвет да се произнесе. " Предварително не са ни казвани никакви имена ", уточни тя.

" Преговорите, които водихме по политики, завършиха през вчерашния ден ", уточни тя и добави, че са задоволени от договарянията с " ИТН ". Постигнахме най-висока степен на единодушие по целите ", сподели Нинова и добави, че от Българска социалистическа партия биха желали договарянията да приключат с документално съглашение за поддръжка и остават отворени за диалози под каква форма да бъде.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР