Нямам отговор за себе си дали ГЕРБ иска да направи

...
Нямам отговор за себе си дали ГЕРБ иска да направи
Коментари Харесай

Йотова вижда колебание в ГЕРБ за съставянето на правителство

Нямам отговор за себе си дали ГЕРБ желае да направи държавно управление или ще върви на избори. Ако се съди по изказванията, в първата политическа мощ несъмнено има някакви съмнения. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, представена от БНР. Тя посочи, че за България ще е добре да има устойчиво държавно управление.

Йотова разяснява и различията за това кой да оглави българската делегация на срещата на върха на НАТО във Вашингтон. Според нея компликациите сега идва от обстоятелството, че имаме служебно държавно управление. По думите й не е съществено да не знаем каква е българската позиция.

Йотова означи, че към срещата на върха на НАТО се е подходило несериозно. Така в очите на сътрудниците си ставаме " периферна страна ", акцентира тя.

Вицепрезидентът недоумява за какво  не е била и за какво не е показана пред Народното събрание.

По отношение на  Йотова съобщи, че обстановката е тревожна. Според нея щом РСМ се е запътила към Европейски Съюз, то тогава би трябвало да съблюдава европейски критерии и полезности. В противоположен случай страната мъчно ще стане член на Европейския съюз, сподели още тя.

Припомняме, че водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов съобщи, че ще предложи. Той неведнъж акцентира обаче, че не вижда.
 Румен Радев връчва мандата на ГЕРБ-СДС на 1 юли
Румен Радев връчва мандата на ГЕРБ-СДС на 1 юли

Това оповестиха от президентската институция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР