Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне заяви, че решението на

...
Изпълнителният директор на Милан Марко Фасоне заяви, че решението на
Коментари Харесай

Шеф на Милан: Очаквахме подобно решение от УЕФА

Изпълнителният шеф на Милан Марко Фасоне съобщи, че решението на УЕФА да отхвърли показания финансов проект не е изненадало никого в клуба.

Днес европейската футболна централа публично съобщи, че има подозрения по отношение на опцията на „ росонерите” да рефинансират заема си от американския хедж фонд „ Елиът мениджмънт” до края на идващия октомври. По тази причина сега клубът е застрашен от налагането на наказания, които могат да варират в своята суровост.

Официално: УЕФА звучно отряза Милан

„ Решението беше изцяло очаквано”, разяснява Фасоне, който самичък посочва за сходно нещо преди дни.

„ УЕФА изиска документи, която касаеше две неща, които на практика нямаше по какъв начин да създадем като клуб: да приключим рефинансирането на нашия дълг към „ Елиът” преди решението на УЕФА, както и да покажем дарба да се самоиздържаме и да понижаваме загубите си.”

От Милан проплакаха: УЕФА желае невъзможното

„ В момента работим по сключването на обезпечително споразумение”, добави Фасоне.

Другият гранд от Милано – Интер сега работи при съществуването на обезпечително съглашение със период до 2019 година. То включва санкция, която може да доближи до 20 милиона евро, а в същото време изключва позволена загуба (такава, която не се смята за нарушение на правилата) и постанова ограничаване в броя играчи, които могат да бъдат регистрирани в европейските клубни шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР