Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че в клуба

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че в клуба
Коментари Харесай

Петричев: Ще играем в Разград, Милан да не ни подценява

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че в клуба има удовлетворение от идната среща с подобен огромен тим като Милан в 1/16-финалите на Лига Европа.

Петричев приказва за TMW Radio след изтеглянето на жребия.

Доволни сме, че ще се надигнем против тим ткато Милан. Ще се опитаме да играем на равнище. Имаме почит към противника, само че Лудогорец е тим с опит по европейските терени и към този момент се опълчи добре на огромни европейски тимове. "

"Надяваме се да се противопоставим също толкоз добре на Милан. Стадионът? Ще играем в Разград мача против "росонерите ", а не в София ", съобщи Ангел Петричев.

"Ако Милан ни подцени, това ще е неприятна изненада за тях, само че не мисля, че ще се случи. Те са един от любимците за краен триумф в шампионата, а ние ще играем намерено ", разяснява още Петричев.

"Вярно е, че използваме повече бразилци, в сравнение с българи в Европа, това е актуалната ни философия, изключително в европейските съревнования, само че се надяваме да можем да използваме повече българи. Инвестираме доста в нашите юноши ", добави изпълнителният шеф на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР