Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изказа своето мнение след

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев изказа своето мнение след
Коментари Харесай

Петричев: Да оставим играта на Лудогорец на компетентните, но съдията - той сбърка много!

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев изрече своето мнение след мача на “орлите” с ЦСКА. Двубоят бе полуфинал за Купата на България и приключи при резултат 1:1, като шефът изяви съществени искания по отношение на съдийството в днешната (07.04 б.р.) среща. Според Петричев съдията Волен Чинков е трябвало да вдигне два червени картона на “червените” и е подминал чиста дузпа за разградчани.

“Не съм удовлетворен от резултата, играта не бих коментирал, има си способени лица, които да я разясняват нея. Можеше да си тръгнем с победа през днешния ден. След обстановката с аления картон е добре, че вкарахме гол на непознат терен. Подмина се обаче чиста дузпа, а бранителят им трябваше да бъде изпъден за втори жълт картон. Вие кажете дали би трябвало да пуснем декларация. Имаме нашите искания към съдийството. За мен съдията сбърка и при картона на Сисиньо, сътрудниците споделиха, че имало икономисан втори жълт картон и на Жеферсон. За мен сбърка доста съдията.

Това е въпреки всичко турнирен мач, мина единствено първото полувреме. Лудогорец ще гони крайната победа, бъдете сигурни, че в Разград също ви чака забавен мач”, съобщи Петричев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР